Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nagyapa roma volt,...

Ha a nagyapa roma volt, elvileg születhet "fekete" kisbabánk?

Figyelt kérdés
Most láttam egy ilyen kérdést és nekem is eszembe jutott ez a dolog, nálunk is a nagyapa volt roma, férjem már teljesen fehér, de azért nem nagyon örülnék neki, ha a gyerekeink barnának születnének, elvileg viszont X. generációnként öröklődhet, így van rá némi esély, jól tudom?
2011. febr. 1. 22:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
72%

azért vigyázzunk az ilyen kijelentésekkel, hogy kinek való kisbaba, és hasonlók.

ha az élet másképp hozza, és pont azoknak nem lesz majd gyerekük, vagy meghal a gyerekük, akik ezt kívánták másnak, hogy ne legyen, majd remélem, eszükbe fog jutni ez a kedves jókívánság.

2011. febr. 2. 19:39
 42/46 anonim ***** válasza:
33%

Ha a napapa roma volt akkor biztos hogy a te gyerekeidnek a ereiben is roma vér fog folyik HA TETSZI HA NEM!!!!!!

A helyedben templomba mennék imádkozni hogy egészséges gyereket hozzak a világra és nem a bőre színe miatt aggódnék

"TE ANYA"!!!

2011. febr. 2. 22:21
 43/46 anonim ***** válasza:
56%
16:46os vagyok. Nem azt mondtam, hogy sose szülessen gyereke, és nem is azt, hogy haljon meg neki, ha már megszületett. Nem azt kívántam, hogy soha ne lehessen anya. Addig, amíg egy nőnek a legnagyobb problémája az, hogy a szerelme gyümölcse milyen színben születik, addig ne vállaljon gyereket. Amikor babát akartam, attól tartottam, hogy egészséges lesz e, hogy nem lesz e semmi baj, nem attól, hogy milyen lesz a színe. Szerintem addig, amíg valaki így fogja föl a dolgokat, addig vegyen magának egy kiskutyát, ott válogathat a palettáról.
2011. febr. 2. 22:48
 44/46 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó válaszolónak:

1000%-ban egyetértek veled, én is ezt mondtam.

22:21 voltam

De tényleg, tarts inkább kutyát kedves kérdező az való neked!!!

2011. febr. 2. 23:56
 45/46 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:21

Pont ezt akartam én is írni.De ha ezt mondod neki még vérig van sértődve.

2011. febr. 3. 07:21
 46/46 A kérdező kommentje:
Természetesen bánt, hisz csupán érdeklődésképp kérdeztem, erre mindenki ( illetve szerintem csak a válaszolók cigány része ) lehurrog.
2011. febr. 3. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!