Ha a nagyapa roma volt, elvileg születhet "fekete" kisbabánk?
A nagyszülőktől örökölt gének egy része a férjedben csak lappang, és simán megjelenhet a születendő baba DNS-ében.
Bár elvileg a dominánsabb gén elnyomja a gyengébbet, ezért én úgy gondolnám, hogy ha a férjedben nem nyomta el a fehér bőrszínt a sötétebb, akkor nem is hordoz magában ilyesmit. Persze én nem vagyok genetikus..
Kajak fekete nem lesz szerintem, arra nagyon kicsi az esély! Nálunk a szemszínnél volt így, mindenki zöld szemű, a nagyapámnak volt egyedül kék szeme, és mindkét gyermekem olyan nagyon kék szemű lett. Amikor terhes voltam, nagy volt a szám, hogy nem tudom hogy fog kinézni a gyerek, de a szeme tuti hogy zöld lesz. A másodiknál azt gondoltam, hogy nem létezhet, hogy neki is olyanra sikerül, aztán mégis. :D
Így jobban jártak. :D
23:24!
Azért átkozódni nem kéne!!! jellemző...
"Bár sose lehetne gyereked azt kívánom tiszta szívemből!!!"
Na ezért utálom én a cigányokat!!!
Ilyet is csak egy cigány írhat...mint anno fiatalabb koromban mikor egy kéregető, alkoholszagú roma nőnek nem adtam pénzt, utánam kiáltotta "A rák essen a méhedbe!"
A férjem nagypapája volt roma nem az enyém, de imádkozom, hogy még látszatra se hasonlítson hozzá.
Mert míg a nagypapa az a fajta dolgos cigány volt, aki reggeltől estig munkában volt, nagy gazdaságuk volt otthon is, a mai cigányok többsége csak szégyenfoltja ennek az egyre feketedő országnak.
Szégyellem, hogy Magyarországon mi, MAGYAROK tartjuk el a cigányokat!!!
Na de ez már más téma...
Isten ments, a férjem nem roma!!
És ne keverjük össze a régi dolgos cigányokat, a mostani naplopó férgekkel!!
(Gondolhattam volna, hogy egy ártatlan biológiai kértésből ekkora rasszista vita kerekedik a hülye cigányok miatt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!