Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nagyapa roma volt,...

Ha a nagyapa roma volt, elvileg születhet "fekete" kisbabánk?

Figyelt kérdés
Most láttam egy ilyen kérdést és nekem is eszembe jutott ez a dolog, nálunk is a nagyapa volt roma, férjem már teljesen fehér, de azért nem nagyon örülnék neki, ha a gyerekeink barnának születnének, elvileg viszont X. generációnként öröklődhet, így van rá némi esély, jól tudom?
2011. febr. 1. 22:54
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
71%

A nagyszülőktől örökölt gének egy része a férjedben csak lappang, és simán megjelenhet a születendő baba DNS-ében.

Bár elvileg a dominánsabb gén elnyomja a gyengébbet, ezért én úgy gondolnám, hogy ha a férjedben nem nyomta el a fehér bőrszínt a sötétebb, akkor nem is hordoz magában ilyesmit. Persze én nem vagyok genetikus..

2011. febr. 1. 23:25
 12/46 anonim ***** válasza:
55%

Kajak fekete nem lesz szerintem, arra nagyon kicsi az esély! Nálunk a szemszínnél volt így, mindenki zöld szemű, a nagyapámnak volt egyedül kék szeme, és mindkét gyermekem olyan nagyon kék szemű lett. Amikor terhes voltam, nagy volt a szám, hogy nem tudom hogy fog kinézni a gyerek, de a szeme tuti hogy zöld lesz. A másodiknál azt gondoltam, hogy nem létezhet, hogy neki is olyanra sikerül, aztán mégis. :D

Így jobban jártak. :D

2011. febr. 1. 23:28
 13/46 anonim ***** válasza:
68%

23:24!

Azért átkozódni nem kéne!!! jellemző...

2011. febr. 1. 23:30
 14/46 A kérdező kommentje:

"Bár sose lehetne gyereked azt kívánom tiszta szívemből!!!"

Na ezért utálom én a cigányokat!!!

Ilyet is csak egy cigány írhat...mint anno fiatalabb koromban mikor egy kéregető, alkoholszagú roma nőnek nem adtam pénzt, utánam kiáltotta "A rák essen a méhedbe!"

A férjem nagypapája volt roma nem az enyém, de imádkozom, hogy még látszatra se hasonlítson hozzá.

Mert míg a nagypapa az a fajta dolgos cigány volt, aki reggeltől estig munkában volt, nagy gazdaságuk volt otthon is, a mai cigányok többsége csak szégyenfoltja ennek az egyre feketedő országnak.

Szégyellem, hogy Magyarországon mi, MAGYAROK tartjuk el a cigányokat!!!

Na de ez már más téma...

2011. febr. 1. 23:31
 15/46 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon bízom benne,hogy az én gyermekemben előjön a roma szín,mert gyönyörűek a roma picik,de már azon is gondolkodtam,hogy egy roma férfitől kellene szülnöm.
2011. febr. 1. 23:32
 16/46 anonim ***** válasza:
79%
25%-ban benne lesz a roma vér, de annak ellenére, hogy a sötét színek dominánsabban, gyakrabban öröklődnek, mégis 25% alá tenném ennek esélyét, mert azért a szülőktől nagyobb arányban örökölnek a gyerekek, mint a nagyszülőktől.
2011. febr. 1. 23:37
 17/46 anonim ***** válasza:
34%
Szépek a cigány gyerekek, (bár fajtától függ) de ők is felnőnek.
2011. febr. 1. 23:42
 18/46 A kérdező kommentje:

Isten ments, a férjem nem roma!!

És ne keverjük össze a régi dolgos cigányokat, a mostani naplopó férgekkel!!

(Gondolhattam volna, hogy egy ártatlan biológiai kértésből ekkora rasszista vita kerekedik a hülye cigányok miatt!)

2011. febr. 1. 23:45
 19/46 anonim ***** válasza:
93%
Az a helyzet, hogy ha folytatódik itt a vita, több lesz az, aki a kérdezővel ért egyet. De amúgy senkinek nem a bőrszínével van a baj, hanem a viselkedésével. És mivel a magyarok, és a TÖBBI nemzetiségi nagy része dolgozik, a cigányok nagy része meg nem, ezért logikus, hogy ki tart el kit. Senkinek nem a becsületes cigánnyal van baja, és senki nem dícséri a bűnöző magyart. De vannak tények, statisztikák...
2011. febr. 1. 23:55
 20/46 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és az átkozódás az egyik legszörnyűbb dolog a világon. Mit gondolsz, ki vagy te, hogy bárkinek ilyet kívánsz????
2011. febr. 1. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!