Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nagyapa roma volt,...

Ha a nagyapa roma volt, elvileg születhet "fekete" kisbabánk?

Figyelt kérdés
Most láttam egy ilyen kérdést és nekem is eszembe jutott ez a dolog, nálunk is a nagyapa volt roma, férjem már teljesen fehér, de azért nem nagyon örülnék neki, ha a gyerekeink barnának születnének, elvileg viszont X. generációnként öröklődhet, így van rá némi esély, jól tudom?
2011. febr. 1. 22:54
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
97%

23:24

Nekem semmi bajom a romákkal,és nem tudom hogy "hat" e az átkuk,de ha igen,akkor kérlek "áldj"már meg engem,mert 10 éve kisbabát szeretnék,és nem sikerül..Nekem nem lenne baj ha a gyermekem roma lenne,csak már lenne.Köszi!

2011. febr. 2. 00:05
 22/46 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok cigány, de megáldalak hátha használ. Tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön! :)
2011. febr. 2. 00:09
 23/46 anonim ***** válasza:
78%
2 kérdés is van itt jelenleg a romaságról.Valóban én sem értem,én nem élek Magyarországon régen de amig ott éltem Borsodban rengeteg roma vett körül,és sosem vetettem meg öket!A spanyol az olasz a portugál a brazil is egy sötétebb fajta akkor most azokat is utáljuk? Miért ,olyan tiszta olyan rendes némelyik roma hogy le a kalappal elöttük,és a tradícióik? A tànc a zene a vidámság baj? Inkább utáljuk már a disznó mocskos lelketlen pedofil vagy gyilkos embereket,ha roma ha magyar ha fekete ha fehér lehet jó ember is meg rossz is!!!
2011. febr. 2. 00:10
 24/46 A kérdező kommentje:
2011. febr. 2. 00:14
 25/46 anonim ***** válasza:
87%

Jó neked nem élsz itt és nem látod,hogy mik történnek!

Szerinted nekünk azzal van problémánk,hogy valakinek sötét a bőre???NEM!!! Itt az a gond,hogy a cigányok 90%büdös köcsög!Bocsi a nyílt szavakért,de amikor a gyerekeket terrorizálják a suliban megverik 100 forintért felveszik a telefonjukon és felteszik az internetre,hogy Ők milyen menők 3-4 verik a magyar gyereket,akkor milyen véleménnyel legyünk?????

Azok a cigányok akik dolgoznak és nem az alja nép azzal semmi gond nem lenne,csak ők vannak kevesen!!!

2011. febr. 2. 00:15
 26/46 A kérdező kommentje:

00:10-es

Tudod nekem nem a roma nemzetséggel van bajom

Imádom a zenéjüket, a ruháikat, az ételeiket.

Nekem csak a mostanielfajzott oláh cigányoktól van hányingerem, hogy nekem kell lehajtott fejjel menni a saját országomban, nehogy azt higyjék csúnyán néztem rájuk és belémkössenek.

Borsodban lakom...azt hiszem ez magáért beszél.

A városom már feketéllik, nem csak utálok, hanem egyenesen félek itt lakni.

De még én meneküljek el a saját hazámból miattuk???

Olyan nincs!!

Csak győzne egyszer a jobbik, alig várom, hogy újra béke legyen.

2011. febr. 2. 00:17
 27/46 anonim ***** válasza:
61%
akkor meg ha nem a nemzettséggel van bajod miért lenne baj ha egy csepp roma vér lenne a gyermekedben? ö ha fekete ha fehér ha sárga ha cigány ha magyar ha kínai ugyis olyan lesz amilyenre te neveled,azt fogja tanulni amit te megtanítasz neki,csakis rajtad mulik,nem pedig a roma véren!
2011. febr. 2. 00:31
 28/46 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom biztosra, de szerintem öröklődhet. Nálunk nincs roma a családba (legalábbis amíg vissza tudjuk vezetni a családfát), sőt senki nincs, aki kreol bőrű lenne. Férjem is, és én is kimondottan világos bőrűek vagyunk, a kisfiunknak viszont olyan gyönyörű bőrszíne van, hogy ámul mindenki! :) Nem kreol, de nem is olyan fehér mint mi. Hogy honnan jött nem tudom, de nagyon szép. :)

Viszont ismerek egy párt, ahol az apuka roma (de az az igazi sötét bőrű), az anyuka fehér, sötét hajú, a kislányuk pedig szőke, kék szemű, de viszont kreol bőrű.

Szerintem barna biztos nem lesz. De, ha az is lesz, hidd el Ő lesz nektek a legszebb baba a világon! :)

2011. febr. 2. 05:35
 29/46 anonim ***** válasza:
81%

ennyi barmot egy helyen..

amúgy: igen, születhet sötétbőrű kisbabád. De nagyobb a valószínűsége annak, hogy kevert lesz, és szerintem nagyon szépek a félvér emberek.

2011. febr. 2. 07:46
 30/46 anonim ***** válasza:
96%
Roma vagyok.Nekem barna a bőröm fekete a hajam a párom fehérbőrű világosabb barna hajú.2 gyerekünk van .A nagyobbikról senki nem mondja meg hogy roma a kislányon már látszik.De sztem nem az a lényeg hanem hogy egészségesek.Roma létemre kedves kérdező gyülölöm az oláh cigányokat.Ők is minket rumunglókat.Minket magyarnak hívnak mert mi csak a bőrünk és hajunk miatt vagyunk cigányok.Mi nem beszéljük a nyelvet nem hosszú szoknyában rózsás kendővel járjuk az országot mégis az ilyen kö..ög stilusuk miatt vagyunk mi is elítélve.Egy szó mint száz miért a bőr színe a lényeg ha születik egy babád,Nem az egészsége a fontosabb?Minek örülnél jobban?Egy kis barnább bőrű egészsége cserfes babának vagy pedig egy hó fehér bőrű beteges kis babának???Nem rosszból írtam mert már nekem is a a fa.om kivan hogy bármi büncselekmény t lehoz a híradó 10-ből 8-at roma csinált. Én 17 éves korom óta dolgoztam 3 műszakban a párom reggel 6-tól este 5-ig nyomja hálistennek a környezetünkbe csak jót mondanak de bas.hatjuk mert az ilyen bumburnyák cigányok miatt vagyunk elitélve.
2011. febr. 2. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!