Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem tönkre megyek...

Úgy érzem tönkre megyek lelkileg egy férfi miatt. Úgy érzem csak pozitív dolgokat próbálok adni, amit nem úgy viszonoz ahogy kellene, és most már teljesen gyengének érzem magam. (? )

Figyelt kérdés
Szeretem,de hol van a határ ezekben a dolgokban?Mikortól mondja azt az ember hogy most már elég?Vagy harcolni kell,mert semmi sem megy könnyen?
2011. febr. 1. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben, voltak hasonló érzéseim. Ha nem változik semmi, nem érdemes harcolni.
2011. febr. 1. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia, na mi lett a dontesed, en is ilyen helyzetben vagyok. Es fogalmam sincs, hogy mi lesz tovabb.
2011. febr. 11. 20:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia!Kissé elszúrtam a dolgot érzésem szerint,mert több sms-t írtam a kelleténél,stb,amiből biztos azt gondolta hogy mennyire oda vagyok érte.Viszont megembereltem magam pontosan 1hete:se sms,se hívás,se e-mail.1hete próbálom magam lelkileg erősíteni,mert nem szabad ennyire függnöm valakitől.Ő sem jelentkezett 1hete,nálam itt van az a pont,hogy én se fogok,mert nem fogok megalázkodni.Szerintem furcsa lehet neki is,hogy így eltűntem a képből.Lelkileg nagyon nehéz,vannak pillanatok amikor totál beolvasnék.Néha olyan gondolataim vannak,hogy elmehet a francba ha nem értékelte az eddigi ténykedésem.Szóval fogalmam sincs mi lesz,de ennek nem biztos hogy jó vége nem lesz,mert abszolut nem érdeklődik.Próbálom a gondolataim lekötni,ami megint nehéz:pl.arra gondoltam elmegyek 1fotóshoz,hogy szép képeket csináljon rólam sminkkel,stb.Próbálok kimozdulni erre-arra,addig se vagyok itthon.Ehhez azért van erőm talán,mert nem tudom hogy most mi van.Ha viszont tegyük fel mondana 1olyat,hogy többé nem kíváncsi rám,akkor tuti megzuhannék,de nem mutatnám persze.Próbálok mindenre felkészülni,és erősnek lenni,mert ha ne adj isten találkozásra kerül a sor,akkor ott nagyon fittnek kell lennem hogy meglepődjön.Nálad milyen helyzet áll fenn,te hogy érzed a dolgokat a te kapcsolatodban?
2011. febr. 12. 00:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hat fogalmam sincs, hogy mi lesz.

Kb 1 honapja 2 naponta osszveszunk es kurugjuk egymast.

Ugy erzem, hogy mar le sem sz@r.

En megprobalok mas utan nezni es ha valami osszejonne, akkor kirugnam, hogy fajjon neki.

Szenvedjen o is ne csak en.

Minden nap megbant. Kb. minden masodik szava sertegetes.

Tudom, hogy jobb lenne ott hagyni, de van jo oldala is.

2011. febr. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!