Kölcsönadnád a férjed tesójának az autótod?
Figyelt kérdés
a férjem testvére most szerezte meg a jogosítványt,autója nincs de elszeretné kérni a mienket én nem szeretném odaadni már csak azért is mert a nagymamám nevén van és nem vagyok velük annyira jó viszonyban.Ti mit tennétek a helyemben?2011. febr. 1. 13:33
1/5 anonim válasza:
Én egy rövid időre odaadnám, ha éppen nem lenne rá szükségem. Persze nem napokra, mert mi is használjuk.
Viszont a férjem valószínűleg nem adná oda. :D
2/5 anonim válasza:
Nem adnám oda. Ha esetleg összetöri, vagy valami kárt csinál, ki tudja fizetni?
3/5 anonim válasza:
3 indokot már fel is soroltál, hogy miért ne:
-most lett meg a jogsija
-nem vagy vele jóban
-nem a te neveden van az autó
(tehát ha jól tudom, bármi baj van nem téged vesznek elő, hanem a mamit, azt meg te sem akarhatod...)
Nekem egyébként a legfontosabb ellenindok az lenne, hogy friss jogsis.
Értem én, hogy gyakorolnia kell, meg akar, de egyedül semmiképpen nem vihetné el. Max úgy, hogy ott vagyok vele vagy én vagy a férjem.
4/5 A kérdező kommentje:
és ha megsértődik?
2011. febr. 1. 14:34
5/5 anonim válasza:
utolsó vagyok
Most ez komoly?? Megsértődik?? Kit érdekel?? Ha autó kell neki vegyen, vagy kérjen mástól. Nem kötelességed odaadni. Ne hagyd magad befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!