Lehetséges megélni 5000 ft-ból? Esetleg valami támogatást vagy bármit kaphatok valahonnan?
Figyelt kérdés
El kell költöznöm hamarosan és a fizetésem nem lesz elég mindenre, az albérlet+ számlák kifizetése után max 5000 ft marad arra hogy egyek, meg minden egyéb. Akárhogy számolom nem elég, de nem tudom mit tehetnék. Valami ötlet?2011. febr. 1. 10:41
11/18 A kérdező kommentje:
11:16 ez érdekelne, de én nem is hallottam még ilyenről.
egyébként Budapesten belül bárhol jó nekem, csak olcsó legyen és lakható... úgy értem nem valami csótányokkal teli. olyat tudnék olcsón, de inkább nem szeretném:o)
2011. febr. 1. 11:26
12/18 anonim válasza:
ma 11:26
Sajnos nem tudom hol van ez pesten belül!Még régebben láttam a Tv-ben ott mutatták őket és egész jól megvoltak csinálva,tiszták voltak,teljessen felujitva.A neten körbe kell nézni,biztos rálehet bukkani valahol!
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
Szerintem ennél olcsobban nem taláni szerintem.
15/18 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá összesen?
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!