Mivel bántott meg legjobban anyósod?
Semmivel, jobban szeretem, mint a saját anyámat.Én is ilyen anyós szeretnék lenni.
Akik annyira utálják az anyósukat, azok néha magukba is szoktak hibát keresni?
Páromnak szülinapi tortát szerettem volna csinálni.
Életemben először sütöttem, görcsöltem már pár nappa előtte, nem rontom-e el :)
Vettem egy csomó túrót, túrótortához.
A szülinap reggelén kinyitom a hűtőt, és sehol a túró.
Anyósom közli, hogy ja, neki kellett túróstésztára, mert éppen azt kívánta!!!
Nagy levegőt vettem, visszafogtam magam hogy ne küldjem el a p.ba. Mondtam neki szépen, hogy nagyon jól tudja hogy a tortába kellett volna.
Elkezdett hisztizni hogy milyen szemét vagyok meg mit balhézok itt neki, aztán hozzám vágta, hogy majd vesz.
Eltelt jó pár óra, ezalatt az apósomat fűzte, menjen el helyette a boltba.
Nagy nehezen hoztak nekem egy csomag baromi száraz ócska túrót, azt hittem meghalok... ráadásul sokkal kevesebb volt mint amit elhasznált.
Ennek ellenére nagy nehezen sikerült megcsinálnom a tortát, egész finom lett.
Jó sok gumimacival megszórtam a tetejét, tudtam hogy párom imádni fogja az ötletet.
Szóltam a szülőknek hogy szeretném tálalni a tortát, készüljenek. Anyósom közli, más dolga van, és eltávozott 2 órára a hátsó szomszéddal pletykálni.
Apósomnak eldurrant az agya, így nem vártuk meg.
Amikor hazajött, levágta magának a fél tortát, evett belőle egy falatot és elkezdett hisztizni hogy miért van gumimaci rajta mikor azt utálja.
Felvilágosítottam, hogy azért mert nem az ő ízlése szerint készült a süti, és amúgy is napok óta tudta hogy rá szeretném rakni a gumicukrot.
Ezek után 2 napig megint én voltam a szemét, mert "beugattam neki" -.-
engem soha semmivel (nem is lát olyan gyakran hogy megtudná oldani:D)
de bőven elég (sőt talán még jobban is fáj mint ha engem piszkálna) hogy az egyszem fiát bántja idióta dolgokkal...
Kevés lenne az oldal, hogy felsoroljam meg elmeséljem.
:(
Az anyósom anyám helyett anyám, ott segit ahol csak tud.
Az anyám a 3 unokája közül csak egyet tekint unokájának, a másik kettőt "gyökér" gyereknek. Ha lehetne választani anyát, inkább az anyósomat választanám. De sajnos a családját nem választhatja meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!