Mit csinálsz ha pletykál valaki rólad, kibeszél?
Szerintem a pletyka, megbeszélés és kibeszélés közt sok különbség van.
Pletyka az én értelmezésemben vagy valótlan, vagy erősen eltorzított információ, amit sokad kézből hallunk.
Megbeszélés az, amikor egy vagy több hozzám közeli embernek beszámolok a napomról. (Ebbe az is beletartozhat, hogy X de hülyén nézett ki aznap.)
Kibeszélés az, amikor sz@rt kavar valaki. Amikor mindekivel látszólag jóban van, de igazából mindenkit szíd mindenkinek, szembe kedves, hátad mögött az ellenkezőjét mondja. (Ez az, amikor X-t szembe dícséri, aztán megy Y-nal röhögni azon, hogy de hülyén néz ki.)
Amúgy hadd beszéljenek. Az ő életüket minősíti.
Rólam pont ebben a hónapban terjesztett hazugságokat a LEGJOBB barátnöm, vagyis ebben a hónapban derült ki. És mindezt irigységböl, mert nekem helyrejött az életem és szép családom lett. A kapcsolat megszakítás sem használt, mert a többi barátomnak folytatja a hazudozást velem kapcsolatban. Megmondom öszintén, én meg akartam verni, itt fel is tettem egy kérdést, de meggyöztek, hogy ne alacsonyodjak le az ö szintjére. Remélem majd az élettöl hatalmas büntetést kap a kis parazita :D Nem az én hatásköröm igazságot tenni.
A kérdésre válaszolva: én sokat sírtam aztán szembesítettem, nem tagadott de más barátomat is magával akarta rántani. Tehát egyértelmüen örökre lapát az életemböl!
23/N
Én ettől nem leszek sem kevesebb,sem több,nekem ettől nem lesz rosszabb,sem pedig jobb.Maradok ugyanaz,aki voltam.
Ha valakinek annyira sivár a saját élete,hogy csak ennyire futja,hogy csak mások kibeszélése dobja fel,akkor váljék egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!