Bebuktam a cigivel, félek, hogy anyukám is megtudja. Mit tegyek?
nagyjából 3 hónapja a tanáraim elmondták anyukámnak hogy dohányzom. akkor nagyon kiakadt, megbeszéltük, elvileg azóta nem szívtam. Tegnap volt szalagavató bál,és a fiúkat rajtakapták a borozáson, úgy hogy a tanárok elkezdtek járőrözni. én pont kint szívtam, mikor jött egy tanár, és mondta a nevem, szóval való színüleg a félhomály ellenére felismert, és megjegyzett.
Félek , hogy elmondják anyunak.Nem akarok még egyszer csalódást okozni neki. Mit tegyek?
kérlek normális válaszokat írjatok a "tedd le a cigit" és a "minek dohányzol" baromságokat most hagyjuk.
egy valamit árulj el nekem.
Miért cigizel?
Megnyugtat vagányabb leszel tőle?
Vagy miért?
Ez kérdés az összes dohányosnak.
Én is cigiztem 4-5 évig de hogy minek azt nem tudom....:-(
Ne haragudj, de nagyon úgy tűnik, elk*rtad. Innen a legegyszerűbb megoldás, ha nyíltan megmondod neki, hogy még mindig dohányzol. Így is csalódni fog, de még mindig jobb, mintha egy tanártól tudná meg.
És teljesen jó válasz ide, hogy ne cigizz, ugyanis ha abbahagyod, akkor ilyen többé nem fordulhat elő. :)
ha ennyire félsz, hogy anyud megtudja, talán végleg le kellett volna tenni még akkor...vagy alapból rá sem szokni.
én is rászoktam, nem álszenteskedek, olyan volt a társaság, mindig kijártunk cigizni stb. (azóta már más társaságba járok...) és én is kedvet kaptam. de mivel a nagypapámnak 3x volt tüdőrákja mivel nem bírta letenni a kva cigit, és ebben is halt meg, meg volt bennem az elhatározás, hogy abba hagyom.
te is abba hagyhattad volna anyud miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!