Miért elégedetlenek a nők?
3 hónapja nem ettem csak olyat amit utálok, mert jelenleg kajára is alig van pénzünk. Minden nap végig kell bliccelnem a városon, mert nem jut bérletre, és éppen én tartom el a párom, és a szüleit az adósságaik miatt.
1 éve nem költök magamra egy fillért sem, és arra sincs időm, hogy egy kiadósat fürödjek, minden zuhanyzásra kb 2 percem van, mielőtt elmegy a melegvíz...
Ehhez képest egyáltalán nem vagyok elégedetlen, élvezem az életben amit tudok, és biztos vagyok benne hogy lesz jobb is.
Amúgy kösz az általánosítást.
igen, bocs most általánosítok, ne haragudj, most is jajgat a fülembe; ja és igen 30e megy el a roma szülei adósságára, akik olyan kivételesek hogy rájuk nem hat a válság; de hogy belevittek ebbe a szar adósságba ami a mi nevünkön van, nekünk kell fizetni... klassz
néha elfutnék innen ... de nem tehetem meg nem is megoldás de már a tököm tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!