Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért nem jó semmi? Miért elégedetlenek mindennel és mindenkivel?
Hiába udvarolok bárkinek is, nem történik semmi, nem érdekli a nőket, mindig mindegyik csak legyünk barátok-at ismételgeti.
Mindig udvarias voltam velük, kinyitottam a kocsiajtót, kihúztam a széket, előreengedtem őket, mindig én fizettem, egy csomó pénzem elment a semmire.
Nem értem miért nem vagyok senkinek elég jó, ápolt vagyok, udvarias, anyagilag is jól állok.
20 éves vagyok és még soha nem tetszettem senkinek, senki nem gondolta még úgy, hogy vonzó vagyok és összejönne velem, pedig mindent megtettem úgy érzem, mi kéne még?!
nem vagy egyedül vannak még sokan akik ugyanigy vannak mint te
fekete börkabát,fux mindig bejön :):):)csak mellette legyél vagány,laza és poénos és mindig legyen témád hajrá :):):)
ne verd nagy dobra ezt az egészet...ne csinálj bolhábol elefántot :D
Nem vagyok csúnya, szóval ezek szerint csak azoknak van barátnője akiknek van BMW-je?:D
Sokaknak van, bár az én kocsim nem BMW de azért még jó kis autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!