Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nőknek miért nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek miért nem jó semmi? Miért elégedetlenek mindennel és mindenkivel?

Figyelt kérdés

Hiába udvarolok bárkinek is, nem történik semmi, nem érdekli a nőket, mindig mindegyik csak legyünk barátok-at ismételgeti.

Mindig udvarias voltam velük, kinyitottam a kocsiajtót, kihúztam a széket, előreengedtem őket, mindig én fizettem, egy csomó pénzem elment a semmire.

Nem értem miért nem vagyok senkinek elég jó, ápolt vagyok, udvarias, anyagilag is jól állok.

20 éves vagyok és még soha nem tetszettem senkinek, senki nem gondolta még úgy, hogy vonzó vagyok és összejönne velem, pedig mindent megtettem úgy érzem, mi kéne még?!

2010. dec. 30. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a magyar nőknek. Az EMBEREKBE van kódolva mióta világ a világ hogy mindíg jobbat akarnak annál ami van:/
2010. dec. 30. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Asszed ha kinyitod az ajtót valakinek, máris járni fog veled??? Meg gondolom te is eléggé válogattál...nagy cicik, nagy popsi... Ha egyszer nem tetszel nekik, benned van a hiba és NEM A NŐKBEN!!!
2010. dec. 30. 16:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem válogattam, és nem az ajtó kinyitásról van szó, hanem arról, hogy nőként kezeltem őket, ami ritka a mai világban érted?
2010. dec. 30. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
És tudod miért ritka? Mert csak nagyon kevés nőnél érsz el vele bármit is.
2010. dec. 30. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
a lányoknak nem inas kell, meg hitelkártya, hanem FÉRFI. csupán ezért.
2010. dec. 30. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt Én sem értettem soha, mert a Nők többsége egy udvarias Férfiról álmodozik vagyis azt mondja.

Én is egy rendes fazon vagyok, de amióta magamra öltöttem a hétfőn jópofa, kedden bunkó maskarát, azóta, mintha érdekes lennék a Nők számára. Sokkal több Nővel ismerkedem meg, sokan kezdenek ki Velem.

Szerintem maradj belül udvarias, de viselkedj egy kicsit öntelt bunkóként.

2010. dec. 30. 21:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Én nem szeretek színészkedni, vagy fogadjanak el így vagy sehogy, ha nem tetszik senkinek, hogy jót akarok és kedves vagyok akkor soha nem lesz nőm, ez van, más miatt nem változom meg.
2010. dec. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!