Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért nem jó semmi? Miért elégedetlenek mindennel és mindenkivel?
Hiába udvarolok bárkinek is, nem történik semmi, nem érdekli a nőket, mindig mindegyik csak legyünk barátok-at ismételgeti.
Mindig udvarias voltam velük, kinyitottam a kocsiajtót, kihúztam a széket, előreengedtem őket, mindig én fizettem, egy csomó pénzem elment a semmire.
Nem értem miért nem vagyok senkinek elég jó, ápolt vagyok, udvarias, anyagilag is jól állok.
20 éves vagyok és még soha nem tetszettem senkinek, senki nem gondolta még úgy, hogy vonzó vagyok és összejönne velem, pedig mindent megtettem úgy érzem, mi kéne még?!
Ezt Én sem értettem soha, mert a Nők többsége egy udvarias Férfiról álmodozik vagyis azt mondja.
Én is egy rendes fazon vagyok, de amióta magamra öltöttem a hétfőn jópofa, kedden bunkó maskarát, azóta, mintha érdekes lennék a Nők számára. Sokkal több Nővel ismerkedem meg, sokan kezdenek ki Velem.
Szerintem maradj belül udvarias, de viselkedj egy kicsit öntelt bunkóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!