Luca vagy Liliána? Vélemények?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 08:45
11/48 anonim válasza:
Liliána ,bár nagyon nehéz volt a választás ,mert mindkét névnek gyönyörű a hangzása ,és mindkettő a kedvenc neveim közé tartozik : )
12/48 anonim válasza:
A Luca nekem nem tetszik. Mindig egy malac jut róla eszembe. De ez szubjektív vélemény. Az én lányomat így hívják:
LILI ANNA. Így öregkorában is jól fog hangzani a neve.
13/48 anonim válasza:
Hát az igaz hogy a Liliána olyan kislányos név, egy komolya nőt nem tudnék hozzá elképzelni. Mondjuk nekem egyik név sem a szivemcsücske, és először a Liliánára akartam szavazni, mert az jobban illik egy kislányhoz, de akkor inkább a Luca :)
14/48 anonim válasza:
Nekem a Lucáról nekem egy falusi tehenészlány jut eszembe... A Liliána jobban tetszik.
15/48 A kérdező kommentje:
Bármelyik név hülyén hangzik a néni szóval. Nem hinném,hogy a gyerekemnek,akit majd mondjuk 50 éves koráig senki nem fog néninek hívni,aszerint választok nevet,hogy majd nyugdíjaskorában jól hangozzék ha hozzáteszik,hogy néni. Van aki ezt is figyelembe veszi,nálam ez nem érv.
2011. jan. 29. 09:37
16/48 anonim válasza:
Liliána, nekem ez tetszik jobban. De a Luca is szép.
17/48 anonim válasza:
Luca.. (:
de ha Liliána helyett Lili lenne,akkor arra szavaznék^^
20/48 anonim válasza:
Hát egy kisgyerek már a 20 évest is néninek hívja :D Egyébként mindkettő szép név, én nem tudok választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!