A kötekedő anyósokat, miért nem rendezik le a gyerekeik?
Anyukám annak a lánynak a jövendőbeli anyósa volt majdnem 2 évig..(mondhatjuk,hogy anyós volt)
Én amióta tudom,hogy vannak esetek amikor nemcsak az anyós a ludas,bizony néha meghallgatnám az anyóst is..Bár elhiszem,hogy vannak nagyon rossz anyósok is..
Neked gondjaid vannak az anyóssal? Vele éltek?
Mert csak azt tudod hajtogatni,hogy minden anyós csakis rosszindulatú,mocskos,és bunkó lehet..Még azt az anyukát is lepontoztátok aki megírta,hogy ő már az elején szólt,ne lakjon vele az új generáció a békesség megtartása miatt--
Nekem 2 anyósom van.Az egyik anyósom a volt férjem anyja aki 20 éve az anyósom,és hiába váltam el,ő még mindig a menyének tart..Nagyon szeretem,és bár az évek alatt voltak kisebb sértődések,de mindig is tiszteltük egymást.Én tiszteletben tartottam,hogy a férjem anyja,és mégiscsak felnevelt 3 gyereket...Ő tisztelte bennem,hogy az imádott unokája édesanyja,és a fia felesége voltam.Mai napig számíthatok rá..Amikor hazamegyünk látogatóba hozzá azt se tudja mit pakoljon nekünk..
Mivel újra férjhez mentem így a másik anyósom lassan 10 éve az anyósom..Ő is egy tündéri aranyos ember..A mostani anyósomnak 3 menye van,de csak a legidősebb fiának a felesége panaszkodik az anyósomra..Én és a másik meny nagyon szeretjük..Persze a másik menyecske tavaly augusztusig az anyósom nyakán éltek két gyerekkel.Soha nem csinált semmit,a szó szoros értelemben lelakták anyósom házát,értéktárgyait..Azért mert szólni mert párszor,hogy mosogasson el,vagy takarítson ki ha már ott laknak,már ez sem tetszett neki..
Sajnálom,hogy neked rossz élményeid vannak...de nem minden anyós gonosz,rossz ember..Én tudok alkalmazkodni,és soha egyikhez sem költöztem,így a béke,és a szeretet is megmaradt..
Nem sokan mondhatják el,hogy 2 anyósuk is van,és mindkettő áldott jó ember..
39/N
Hol írtam, hogy minden anyós gonosz?
Értelmezően próbálj meg olvasni.
Csak azt nem értem, hogy olyan párok akik elméletileg szeretik egymást, miért nem állnak ki egymásért, egymás mellett.
Kedves 39N!
"Amikor hazamegyünk látogatóba hozzá azt se tudja mit pakoljon nekünk..
"soha egyikhez sem költöztem,így a béke,és a szeretet is megmaradt.."
Ezért vannak jó Anyósaid!
Ha Te éltél volna velük évekig, akkor Te lennél, akit a másik két menyecske és az Anyós szapul.
Kedves 03,46!
A Ti esetek éppen azt bizonyítja, hogy férfi megvédi azt, aki rászorul! Ebben az esetben az Anyát a menytől.
Nagyon sokan várnák ezt el fordítva is!
ma 14:19-nek
Pontosan erről van szó!
Nem költöztem össze egyik anyósommal sem,mert nem tartom egészséges ötletnek.Bizony két nő nem fér meg egy konyhába,és ilyenkor óhatatlanul előjönnek a rossz anyósok,és szemtelen menyecskék(mert valljuk be azért néha nem az anyóssal hanem a menyével van gond)
Talán ez a legegyszerűbb módja annak,hogy ne legyen olyan viszály,hogy a férjnek az anyja és a felesége közé kelljen állnia..
Külön kell az életet elkezdeni,és nem lesz gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!