Vajon mit tehetnék ha Anyám a legnagyobb ellenségem?
24 éves vagyok, nem tini problémáim vannak Anyukámmal.
Mindig összeveszünk valamin, pedig 1200 km-re lakunk egymástól. Ha sikereket érek el a válasza pl: Úgyis majd valami elromlik a jövőben... Nagyon negatív.
A páromat gyűlöli, be se jöhet hozzánk (ha 1 évben 1x otthon vagyunk..)
Nemrég született babám, és ma pont azért vesztem vele össze, mert mindig beleszól, mit hogy csináljak, hogy neveljem... (Ez már túl van azon a határon, hogy segíteni szeretne a nevelésben)
Soha nem bíztam meg benne mert mindig szemrehányásokat tesz utána. Nem tudom, azt érzem, hogy ha nem lenne az Anyám, már rég hagytam volna a fenébe.
Érdemes vele tartani a kapcsolatot csak azért mert az Anyám? Ti mit tennétek?
Egyszer meg is mondta, megbánta, hogy világra jöttem. A testvéremet jobban szereti, mert ő élete nagy szerelmétől van, nem az én Apukámtól.
(Apukámmal imádjuk egymást, ha ő nem lenne én haza se mennék.)
Évek óta megy ez az utálkozás.
Kérlek segítsetek.
Muszáj vele tartani a kapcsolatot?
Nem kell vele tartanod a kapcsolatot kulonosebben, hiszen nincs miert. A pocsekolo, megalazo szavakra senkinek nincs szuksege, plane nem egy edesanyatol, akitol az ember a legoszintebb szeretetet kapja normalis esetben.
Hagyd hogy o keressen tegedet telefonon, gondolom azert majd felhiv. Ennyi. Roviden beszelsz vele, mert talan igazabol ugysem erdeklitek.
Nem tud szeretni tegedet, felesleges idegesitened magadat miatta, hidd el nem vagy egyedul, ezmiatt szegyelnivalod ne legyen, neki van inkabb.
Nagyon köszönöm a válaszokat, tényleg segítettetek velük.
Elsőnek üzenném, hogy azért nincs a nagy szerelmével mert meghalt.
Igazatok van, párszor írok neki levelet, vagy lehet, hogy csak teszek egy borítékba a Babáról fotót. (Őt úgysem az érdekli, velem mi lehet.)
Szia!
Nem azt mondom, hogy alázkodj meg a végtelenségig... de ha én így veszekedhetnék az édesanyámmal, akkor körbe szaladnám az egész világot. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én ennek is örülnék.
Jöhetnek a lepontozások, de egy anya mindennél fontosabb, főleg, akinek már 18 évesen nincsen....
Üdv. Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!