Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám a legnagyobb ellenség...

A bátyám a legnagyobb ellenségem, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett a helyzet. Gyerekkorunkban sokat bántott, szégyellt. Ha bajt csinált, rám kente és hittek neki.

Felnőttek vagyunk már, pechemre mikor én eljöttem Gyes-re ő alkalmazásba került ugyanott, ahol én dolgozom. Mennék vissza dolgozni... Nem tudok. Fizetett szabin vagyok, nem várnak vissza, mert ő nem hajlandó velem dolgozni, magasabb a végzettsége, előnyben van velem szemben. Mindenhol fúr, a rossz híremet kelti. A szüleim nem állnak mellém, apám vakon hisz neki még mindig, családunkban a nőnek nincs szava. Belefáradtam. El vagyok keseredve. Ma hirdetett a cég, az én állásomat, igaz más módon megjelölve a munkakört. Azt várják, hogy felmondjak, így róluk elhárul a felelősség. Mindezt az édes testvéremnek köszönhetem...

2011. ápr. 29. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megszakítanám a kapcsolatot és elköltöznék jó messzire!

Új életet kezdenék! Sok sikert! :)

(tutira nem mennék vissza SOHA arra a munkahelyre,mindenhol aládtesz,tiszta lappal kezdj egy új helyen ahol senki nem ismer)

2011. ápr. 29. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Legalább a munkaadóid dolgát ne könnyítsd meg. Talán meg is zsarolhatnád őket, hogy egy nagyobb összegért felmondasz, és nem csinálsz botrányt.
2011. ápr. 29. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szakítsd meg velük a kapcsolatot.. ha ennyire nem vesz senki emberszámba a családodon belül, akkor lehetőség szerint költözz el, és ne foglalkozz senkivel.. A cégnél meg nehogy már Te mondj fel.. mondják ők ki, ha bajuk van..

Amúgy érdekes helyzet.. kíváncsi lennék, hogy miért Te vagy a családban a fekete bárány.. hisz elvileg véletlenek nincsenek, és persze ezzel nem bántani akarlak.. csak elgondolkodtató..

2011. ápr. 29. 21:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne tudjátok meg milyen borzalmas érzés, hogy a saját testvérem ilyen velem, és senki nem áll mellettem. Évek óta küzdöm... ááá le sem tudom írni.
2011. ápr. 29. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az OFF-ért,de legalább talán vigasztal majd egy kicsit,hogy nem vagy egyedül.én is rettenetesen megszivtam a bátyámmal.a saját anyánk előtt Qrvázott le csak azért mert olyan embert szerettem akit ö nem kedvelt.mindenhol ki szúr velem ahol lehet,teljesen ki akar semmizni.és sajnos már meg is tette amikor mêg éreztem iránta testvéri szeretetet.mára már nincs semmim csak a 3 gyermmekem,a párom és egy vagon tartozás a nyakamban.mindez 22 éves fejjel.:(

Sajnálom,hogy megoldhatatlan a helyzeted.mondjuk annyit tehetsz,hogy más munkahely után nézel.meg lehet jobb ha minél távolabb a bátyádtól.én ezen igyekszem,csak sajnos nehezen és lassan mivel még gyesen vagyok:(

Sok sikert!

2011. ápr. 29. 21:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert apuci kedvenc fia, a legnagyobb. Én a középső. Mindig az van amit apuci mond, anyuci ráhagyja. Nem szólhat bele, a nő hülye... Mert neki van diplomája, nekem meg egy szar érettségim. Szégyellni való, mert nem modellnek születtem. Meg sok egyéb más, mesélhetnék.
 7/12 anonim ***** válasza:
Szemét egy bátyád van, gratulálok neki
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet, nem is egyet. De ez nem vígasz neked. Próbálj másut állást keresni. Függetlenítsd magad a családtól. Élj a saját családodnak, keress barátokat, éld a saját életedet. Nem kötelező a testvéreddel jó viszonyban lenni. Anélkül is lehetsz boldog. Belül magadban bocsáss meg neki, godnolj rá szeretettel, de ne várd, hogy szeressenek, hanem határozd el, hogy nélkülük is boldog leszel.
2011. ápr. 29. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a melót meg a tesód is de ha még bemehetsz dolgozni akkor amit tudsz azt lopj el :D Megérdemlik
2011. ápr. 30. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ritka nagy görény a bátyád... Ha megteheted anyagilag, semmiképpen se mondj fel, várd meg, amíg a munkáltatód teszi. Ha te mondasz fel, végkielégítést se kaphatsz.
2011. ápr. 30. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!