Hogyan ugrathatnám ki a nyulat a bokorból?
Nem érdekled, próbál végre elfelejteni téged, a nője meg nem akarja, hogy "lehúzd" lóvéval.Rosszul esik, de így van.
Nem neked kell keresned őt, neki kellene téged, csak kínos neki bevallani ezt, nem tudna udvariasan leppattintani, ezért inkább próbál eltűnni előled, meg a felelőség elől.
Hagyd békén, mert jelen felállásban nem tudhatod milyen reakciót váltasz ki belőle , ha akaszkodsz rá.Lehet olyat mond, hogy jobban magad alatt leszel.
Nem kellesz neki, ezt te is tudod.Lépj túl, ha akar, majd keres ő téged, és te meg eldöntheted hogyan fogadod.
Téged egyébként mi zavar jobban? Hogy 35 éven át feléd sem nézett,és most sem nagyon akar kapcsolatot veled,vagy hogy végül is nem kaptad meg a lakást??Mert nem mindegy,hogy miért ragaszkodsz 35 éves felnőtt nőként ennyire ehhez a szituhoz. 35 évesen saját életed van,amit apád nélkül értél el.Ha alaki ennyire nem lett volna kíváncsi rám,hogy az elmúlt 35 év alatt ne keressen,akkor én avval nem foglalkoznék,még akkor sem ha lakást,kocsit ígér..
Egyébként meglep az is,hogy írod apádat 35 évesen találtad meg(ebből én arra következtettek,hogy eddig fogalmad sem volt hogy merre él,hol van) De írod,hogy az apai mamáddal tartod a kapcsolatot..Hogy hogy az évek alatt sose mondta el,hogy merre van apád?? Ha 35 évesen kerested akkor 14 évesen és 20 évesen is kerested..A mamádnak is kőszíve volt,hogy sose mondta el neked,hogy hol találod apádat? Vagy hogyhogy sosem futottatok össze a nagyinál? egy karácsony,vagy húsvét alkalommal??
De a nagyi temetésére elmennék ettől függetlenül,ha vele tartottam a kapcsolatot.Ha őt sem láttam 30 éve akkor oda sem mennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!