Hogyan ugraszthatnám ki a nyulat a bokorbol? Igaz amit a párom mond vagy csak időt akar nyerni?
Ezt pontosan akkor fogod megtudni,hamár hónapok telnek/teltek el,és a párod úgy viselkedik amiből te látod,hogy változott.Szerintem nem kell a "nyulat kiugrasztani a bokorból",mert lehet hogy azt ő ugy fogja majd fel,hogy te csak kötöszködsz.nehéz ilyenkor türelmesnek lenni,de én azt javaslom neked,várj!!!
türelmet,kitartást kívánok neked!!!!!
Nem egészen értem, amit írtál. Ha neki kell változnia, miért ő kötött bele valamibe? Mibe kötött bele?
Mennyi ideje ígéri, hogy megváltozik? Mióta látod, hogy másként viselkedik? Mert ugye, most azon meditálsz, hogy ez csak "megjátszás" a részéről.
Ha úgy érzed nem szereted már, menj! Ne várd az újabb vitát! Én évekig játszottam ezt amit te! Kötöszködött mindenben, kértem változzon, egy ideig sikerült, de mivel már én nem akartam igazán a kapcsolatot, szúrkálódtam mindig, és csak fajult a dolog! Egy nap fogtam magam és elköltöztem! Rá kellett döbbennem, h elmúltak az érzelmek! Egy életem van nem tehetem tönkre puszta ragaszkodásból! Ha menni akarsz és van lehetőséged menj, ne várj újabb vitára!
25L
Hat ha mar 88.-szor is megigerte, hogy megvaltozik az azert eleg sok, nem? Akkor igaz ra a mondas, hogy kutyabol nem lesz szalonna.
Varjal, aztan ha megint betellik a pohar nalad, akkor ne engedd, hogy visszakonyorogjon teged, legy eros es bator menjel el!
Szerintem igaz a mondas kutyabol nem lesz szalonna es az alapveto stilusat nem lehet megvaltoztatni a masiknak. Elobb-utobb nem bir tovabb szineszkedni az ember.
De kivanom, hogy legyetek meg sokaig boldogok egyutt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!