Támogatnátok továbbra is a gyereketeket ilyen helyzetben?
Nekem még csak 14 éves a lányom, úgyhogy elméleti választ tudnék neked adni. Mit tennék ha annyi idős lenne mint te?!
Elég értelmesnek tűnsz. Ebből kifolyólag gondolom továbbra is szándékodban áll folytatni a főiskolát. A szüleid szeretik a barátodat. Ez nem lehet akadály. Ha ilyen tiszta és felnőtt fejjel leülnél velem szembe és mindent megbeszélnél velem....akkor én azt gondolom belemennék. De minden esetre azt tanácsolom neked, hogy ezt előbb mindenképpen csak TE beszéld meg a szüleiddel. Négyszemközt.
Amennyiben egy tisztességes, nem italozó, dolgozó ember. Akivel nem mellesleg elbeszélgetnék az ügyben. Továbbá a tanulmányi eredmény nem romlana...
nos semmi akadálya nem lenne a támogatásnak.
Viszont ha sikerül munkába állni akkor illendő lesz megpróbálni saját lábra mivel már van egy kereső (barát) a "családban".
Én is így voltam :) A szüleim támogattak...bár sosem derült számomra ki, hogy apukám mit beszélt meg a most már férjemmel anno a zárt ajtók mögött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!