Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülő írhat-e iwiwen a...

A szülő írhat-e iwiwen a tanárnőnek? Illik?

Figyelt kérdés
Ha úgy érzem, beszélni kéne a gyerekem biológia tanárnőjével, mert a gyerekem nagyon leromlottés az ellenőrtőjében nincs egy db jegy sem, mi a jobb vajon neki, ha felhívom és időpontot kérek személyes beszélgetésre vagy ha írok neki az iwiwen. (Mert láttam, hogy fent van ott.) Én ha tanár lennék az iwiwnek jobban örülnék, mégiscsak kevésbé időrabló. De pl. az én férjem is tanár és ő utálja ha iwiwien zaklatják tanulók.
2011. jan. 27. 10:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Fogadóóra. Vagy felhívod az iskolát, amikor szünet van, és kéred, hogy beszélni akarsz vele, majd ha adják, akkor megkérded, hogy mikor tudnátok személyesen beszélni, vagy egyből bemész személyesen.

De iwiwen vagy egyéb közösségi oldalon semmiképp ne írj neki.

2011. jan. 27. 10:56
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Annak, aki azt írta, mi van, ha épp bevásárlás közben hívod.

Eszembe sem jutna a tanárt mobilon hívni. Az iskolát hívom, mivel az a munkahelye.

2011. jan. 27. 10:57
 23/40 anonim ***** válasza:
87%
Én fiatal oktató vagyok, igaz egyetemen, de egyszer jártam úgy, hogy egy hallgató az iwiwre írt nekem, ismeretlenül, ráadásul úgy kezdte, hogy vegyem fel őt skype-on ismerősnek, mert oda írt korábban, akkor azt el tudom olvasni. ???????!!!!!!!!!*/ Azt hittem, leesek a székről, hogy egy huszonéves még arra sem képes, hogy megfelelő keretek között keressen fel egy oktatót...Én nagyon kiakadtam rajta, hogy hogy lehet, hogy egy felnőtt ember ennyire nem érzékeli, hogy a közösségi oldalak nem erre vannak! Ott az ember a magánéletét élje, ne a szakmai dolgokat! Arra van a fogadó óra, a tanszéki telefon, és a hivatalos e-mail cím, amelyet a honlapon minden oktató neve mellett meg lehet találni. Ez az én véleményem, de szerintem telefonon kellene tőle időpontot kérni, nem egy közösségi oldalon írogatni neki. Ennek nem az a módja.
2011. jan. 27. 11:01
 24/40 anonim ***** válasza:
89%

A fiatal tanerő vagyok:

Egyszer egy hétig kiküldetésben voltam, kerestek párszor telefonon, nem értek el, végül írt a szülő egy levelet, hogy mit is szeretne, visszahívást kért, én meg visszaírtam, hogy inkább xy napokon xy órában keressen meg a suliban. Ennyi. Egyébként nálunk ebből a szempontból rugalmasak a kollégák. Az meg, hogy alig volt benn órán - sajna van ilyen, a suli dolga lenne, hogy helyettesítsék - ezek szerint nem tették....

2011. jan. 27. 11:05
 25/40 anonim ***** válasza:
48%

Szülők vagyunk, beautózkáztunk a 30 km-re lévő iskolába, hogy beszéljünk a tanárral. Hozzáteszem, minket ez az üzemanyag költség már érzékenyen érint. A beszélgetés pár percig tartott, és túl sok hasznos dolgot nem tudtunk meg a gyerekről. Ugyanezt pár mondattal írásban is le lehetett volna bonyolítani neten keresztül teljesen ingyen, a tanár részéről sem került volna több időbe, mint maga a beszélgetés. Nekünk viszont az időn túl + 60 km utazást jelentett. Miért nem lehetünk kölcsönös figyelemmel egymásra? Miért csak a szülőnek kell a tanár felé tisztelettel lenni?

Ha annyira nem tetszik neki az iwiw-en való megkeresés, ne reagáljon rá, és kész!

2011. jan. 27. 11:07
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
11:07 akkor sem iwiwen kell bombázni, hanem munkaidőben, munkahelyi telefonon! Itt ez a lényeg! Mindenkinek megvan a munkaideje!
2011. jan. 27. 11:10
 27/40 anonim ***** válasza:
78%
Egyszer már leírtam, nem kéri senki, hogy ne munkaidőben válaszoljon. Megteheti ezt akkor is, mikor egyébként személyesen fogadná a szülőt. Vagy az iskolában nincs számítógép hozzáférés?
2011. jan. 27. 11:13
 28/40 anonim ***** válasza:
85%
De van, de az iwiw a magánélete, és nem a munkája része. Akkor már email. Iwiwen akkor is nagyon proli és tapintatlan dolog Tibike teljesítményéről kérdezni a Buksi kutyás és tengerpartos fotók alatt. Ez van. Elképesztő, hogy ezt egyesek nem érzik visszásnak. A magánszférában nem várjuk el senkitől, hogy dolgozzon, és a szakmai feladatait bonyolítsa. Ha van munkahelyi email-je, akkor oké, amúgy telefon, vagy személyes keresés. Az egyetlen mentség, ha valaki kifejezetten tudomására hozza mindenkinek, hogy iwiwen is áll rendelkezésre. Olyan meg nem sűrűn lesz, most szólok.
2011. jan. 27. 11:17
 29/40 anonim ***** válasza:
73%
Persze, bocsánat! Említettem, nem vagyunk egyformák, mert én nem sértődnék ezen. Csak magamból indultam ki, de talán én vagyok csak ennyire toleráns másokkal szemben.
2011. jan. 27. 11:23
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

:)

Hát lehet. Köpni-nyelni nem tudnék, ha az egyik tanítványom szülei iwiwen írnának nekem a Józsikával kapcsolatban. Biztos, hogy csak annyit írnék vissza, hogy munkaidőben, telefonon vagy személyesen keressenek. Volt ugyanis email-em vagy 4 éven át, de egy emailt se írt rá egy szülő se. Milyen érdekes, az internet kora...

2011. jan. 27. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!