12 éve megszakadt a gyerekkori barátnőmmel a kapcsolatom egy tini hülyeség miatt. Most felnőtt fejjel sokat gondolok rá, felvenném vele a kapcsolatot csak nem merem. Iwiwen nem merem bejelölni. Mit tegyek?
Ami volt elmúlt. Nem érdemes a múlt miatt rágódni.
Nyugodtan keresd meg és jelöld be őt. Semmit nem veszíthetsz vele!
Szerintem biztosan örülne is neki. :)
Jelöld be,beszélj meg vele egy találkozást..:)
Egyikőtök sem veszthet semmit-ezt mondd meg neki!:)
Szerintem meg jelöld be. Mivel sok éve nem beszéltetek, szerintem már ő is túllépett a sértődésen. Ha meg nem, hát akkor sincsen vesztenivalód. Én iwiwen kerestem meg az egyik ismerősömet, akivel utoljára 6 évesen találkoztam. Óvodában a legjobb barátnőm volt. Megismert, és visszaigazolt :)
20/L
dettó ugyanebben a cipőben jártam mint te.
én nem szeretek a múlton rágódni, meg gondoltam, azóta felnőttünk, és teljesen más emberek lettünk, legalább megbeszélhetnénk az akkori dolgokat, ezért bejelöltem iwiwen. visszautasította a jelölésem.
vettem a lapot, nem keresem többé, hátha ő keres meg egyszer, ha neki is sikerült felnőnie.
de lehet hogy a te régi barátnőd máshogy áll a dolgokhoz, és újra barátok lesztek, vagy legalább megbeszélitek a régi dolgaitokat. próbáld meg! jelöld csak be, annál rosszabb nem lehet minthogy visszautasítja a jelölésed. :)
én felhívtam így egy régi bnőm
(akivel azért szakadt meg a kapcs, mert azóta is tartozik)
elmondtam, hogy hiányzik
megígérte, hogy találkozunk
és azóta sem hív....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!