Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 éve megszakadt a gyerekkori...

12 éve megszakadt a gyerekkori barátnőmmel a kapcsolatom egy tini hülyeség miatt. Most felnőtt fejjel sokat gondolok rá, felvenném vele a kapcsolatot csak nem merem. Iwiwen nem merem bejelölni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Ahha most jönnek a negatív kommentek, hogy a kérdezőt összezavarjuk:)

Figyelj, nem mindenki egyforma. Ha visszautasít az nem a Te hibád lesz. Te megpróbáld kész. Nem kell ezen rágódnod.

Jelöld be, megér egy próbát, hátha.

Ha még sem akkor se magadat kezd el hibáztatni.

Bizonyára a sors nem így akarja , ha esetleg úgy történne...:)

Szerintem nyugodtan jelöld be még ma. ;)

És mellesleg 12 év az elég sok idő. Annyi idő alatt nagyon sok ember változik.

2010. aug. 22. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelöld be, ha visszejelöl írj neki, nincsen vesztenivalód.

Lehet, hogy újra felfrissíthetitek a barátságotokat. Adj egy esélyt ennek!!! Nekem már sikerült így felvennem a kapcsolatot rég nem látott barátnőmmel, azóta nagyon jó a kapcsolatunk, sokat beszélünk, találkozunk egymással.

2010. aug. 22. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki regisztrál az iwiw-ben annak tudomásul kell venni, hogy bárki felkeresheti.

Először jelöld be, aztán levelezzetek, akkor kiderül, hogy milyen ember lett.

Van olyan, aki annyira más ember lesz, hogy rá sem lehet ismerni! Nem is biztos, hogy tudsz majd vele barátkozni, de egy próbát megér.

2010. aug. 22. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Ha megkérdezhetem, hogy döntöttél?:D:)

2010. aug. 22. 18:35
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem meg ne jelöld be, csak írj neki egy rövid üzenetet, hogy 'szia, hogy vagy, mi van veled, amióta nem találkoztunk', és kész. Ne támadd le mindjárt a múlttal meg bűnbánattal. És innentől nála a labda, valószínűleg válaszolni fog és ő jelöl be. Ha meg nem, akkor ő valószínűleg még nem nőtt fel.
2010. aug. 22. 18:54
 16/20 anonim ***** válasza:

A 18:03-as és 18:13-as válaszolóknak teljesen igazuk van!

-Semmit nem veszítesz ha bejelölöd.

-Ha vissza igazol, akkor (valószínűleg) ő is túltette magát a régi dolgokon.

-Ha létre jön az iwiwes kapcsolat, akkor sem biztos, hogy olyan jó barátok lesztek, mint voltatok 12 évvel ezelőtt!

-Az emberek nagyon sokat változnak ennyi év alatt; lehet, hogy már nem is fogtok közös témát találni, de lehet, hogy igen és ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok.

Jelöld be, aztán majd kiderül, hogy mi lesz!!! Sok sikert!

2010. aug. 22. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Én bevallom, gyáva vagyok. Én is összekaptam az akkori legjobb barátnőmmel, mert szemét dolgokat csinált és azt mondtam, az ilyen nem barátnő (vagy az exemre hajtott rá, akit még nagyon szerettem és vissza szerettem volna kapni, vagy arra a pasira, aki megtetszett). Sokat gondolok rá, mert azért mégiscsak a legjobb barátnőm volt. Ez csupán 5 éve volt.

Ám azóta iwiw-en az ismerősöm (ő jelölt be és visszaigazoltam) és felköszönt, amikor épp szülinapom, vagy névnapom van.

Nagyon sajnálom, de én azokat a kis tüskéket nem tudom már kipiszkálni, de ha teheted, hozd helyre a kapcsolatotokat!

Jelöld be. Egy próbát megér.

Azért azt lehet tudni, hogy min kaptatok össze? Mert nekem pl az is számítana, hogy mennyire bántott/bántottad meg!

2010. aug. 23. 13:44
 18/20 A kérdező kommentje:
végül is megtettem, és azóta ismét jó barátnők vagyunk. köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 16. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
De jó! :) Tök ilyen történeteket olvasni. :)
2012. ápr. 20. 18:42
 20/20 anonim ***** válasza:

én felhívtam így egy régi bnőm

(akivel azért szakadt meg a kapcs, mert azóta is tartozik)

elmondtam, hogy hiányzik

megígérte, hogy találkozunk

és azóta sem hív....

legkonyebb dolog ha valakivel megakarod szakitani a kapcsolatot PENZT KOLCSONZOL

2013. dec. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!