Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen vállalnátok...

Hány évesen vállalnátok gyereket, ha az anyagi dolgok biztosítva lennének?

Figyelt kérdés
Szerintetek 22 évesen őrültség lenne családot alapítani?
2011. jan. 26. 23:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

8:02

az a négy gyerekes, sok kutyás anyukának biztos nincs 8 órás munkája, de még 4 órás se.

ami nem gond, csak úgy írom. nyilván nem is lehetne ennyi gyerek/kutya mellett.

2011. jan. 27. 10:21
 32/32 anonim ***** válasza:

ha számíthatsz a párodra, és az anyagiak is rendben vannak, valamint van szakmád, munkatapasztalatod, akkor látom elérkezettnek a gyerekvállalást.

most 23 éves vagyok, személy szerint én még korainak érezném, ha hirtelen várandós lennék, de semmiképp sem vetetném el.

25 éves koromra talán majd lenyugszom, de utána már biztosan :D

szóval 25-28 között szeretnék valamikor babát, igaz, az anyagi helyzetünk most is megengedné, hogy legyen, de érzelmileg, értelmileg is fel kell nőnöm hozzá.

szerintem az első 1-2 év még úgy ahogy könnyű is, hiszen többnyire csak a testi szükségleteit kell ellátni.

viszont onnantól, hogy elkezd beszélni, nyílik az értelme, kérdéseket tesz fel, hisztizik. na, ott jön a feketeleves! meg kell tanulni következetesnek lenni, ki kell építeni egy nagyon nagy fokú bizalmat, hoyg később a nagy kérdésekben hozzád forduljon, hogy ne kényszerüljön hazugságokra.

számomra itt kezdődik majd a gyereknevelés neheze.

2011. jan. 27. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!