Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen vállalnátok...

Hány évesen vállalnátok gyereket, ha az anyagi dolgok biztosítva lennének?

Figyelt kérdés
Szerintetek 22 évesen őrültség lenne családot alapítani?
2011. jan. 26. 23:19
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat, várok még érveket! :)
2011. jan. 26. 23:42
 12/32 anonim ***** válasza:
65%

26/N vagyok. Szerintem 30 körül csak. Későn érő típus vagyok. Komoly kapcsolat jelenleg kanyarban sincs, és még mindig tanulok.

Kiskoromban persze úgy képzeltem, hogy majd 25 körül... hát ez nem jött össze. :) De nem is bánom, azt hiszem, nekem még érnem kell ehhez a feladathoz.

2011. jan. 26. 23:49
 13/32 napietus ***** válasza:
100%
én 29 leszek, most tervezzük :) anyagiaktól lehetett volna már akár 20 évesen is gyerekem, de a férjemet csak később ismertem meg, és tavalyelőtt házasodtunk össze. de ha vele hamarabb megismerkedtem volna, akkor hamarabb is lehetett volna :) nem csak anyagi kérdés ez szerintem.
2011. jan. 26. 23:51
 14/32 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem csak anyagi kérdés, nem is így értettem. Természetesen csak akkor, ha ott áll melletted a párod is és az anyagiak sem okoznának gondot! :)
2011. jan. 26. 23:56
 15/32 napietus ***** válasza:
én 22 évesen végeztem, akkor rögtön biztos nem vállaltam volna, egy év munka után már talán. nem is az anyagiak miatt (kezdő fizetésből ugyanúgy nem lehet kijönni, mint a gyesből), hanem hogy kicsit belekóstoljak a szakmába, amit tanultam.
2011. jan. 26. 23:59
 16/32 anonim ***** válasza:
22 évesen fogok végezni, egy olyan 25-26 éves koromban jöhetne:))
2011. jan. 27. 00:07
 17/32 anonim ***** válasza:

Én most töltöttem be a 22-őt, de még nem érzem késznek magam rá. Úgy érzem, hogy addig még lediplomázom, belekóstolok a szakmai világba, megpróbálok megvalósítani párat a céljaim közül és szeretném támogatni a párom a vállalkozásában.

Ha kicsit kiéltük magunkat ketten és összeházasodtunk, akkor már felőlem majd jöhet a baba. De még érzem, ha mindez meglenne sem vagyok kész rá lelkileg.

Ha lesz gyerekem mindent szeretnék neki megadni és szeretnék jó szülő lenni. Annak azért örülnék, ha 30 éves koromig összejönne az első baba.

2011. jan. 27. 00:10
 18/32 anonim ***** válasza:
57%
Szia! 22 éves vagyok, tavasszal diplomázom. Én már most nagyon szeretnék egy picit, imádom a gyerekeket, ezért is leszek tanító néni. Csak sajnos azért nem lehet, mert a saját lábamon akarok állni, és ahhoz kell pár év, de úgy tervezem h dolgozom 2 évet, h legyen vmi tapasztalatom, s utána jöhet a pici. De nagyon sokat álmodozom arról, h a kezemben fogom a saját gyermekem és boldogan élek a párommal. Szóval ha te is erre vágysz, és úgy érzed h stabil lábakon áll a szerelmi életed és az anyagi helyzeted, akkor nyugodtan!!! :-)
2011. jan. 27. 00:23
 19/32 anonim ***** válasza:

ha az anyagiak adottak, akkor a boldog, stabil párkapcsolattól függ.

nekem volt egy ilyen (annak hitt) kapcsolatom 21-22 évesen, aztán véget ért.

de én szívesen szültem volna neki gyereket, ha eljutottunk volna addig, hogy mindketten akarjuk.

szóval szerintem teljesen rendben van ilyen fiatalon is a családalapítás.

arra érdemes figyelni, hogy azért egy ugyanennyi idős fiúval nem a legjobb ebbe belevágni. legyen legalább 28-30 éves a pasi, és akkor mehet a dolog.

2011. jan. 27. 00:48
 20/32 anonim ***** válasza:
30 vagyok. én már nagyon szeretnék mostanra terveztem de az anyagiak sajnos nem adottak..most dilemmázom várjak ne várjak..
2011. jan. 27. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!