Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy adjam ezt vissza anyósomn...

Hogy adjam ezt vissza anyósomnak és a férjemnek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy már nagyon elegem van anyósomból. Együtt élünk, de az utóbbi pár hónapban rászokott, hogy semmit sem csinál itthon, sőt, még azt is megkritizálja amit, és ahogyan én csináom. Magyarul minden a nyakamba szakadt, a férjemre nem számíthatok, mert ebből a szempontból szó szerint egy "anyámasszonykatonája".

Enyém a gyereknevelés, főzés, takarítás, mosás, és még csak annyit sem várhatok el, hogy néha besegítsen.

Beszélni felesleges, vele is, meg a párommal is, de már unom, hogy szobalánynak néznek. Szívesen visszaadnám nekik, főleg a mai nap után, mert nagyon megérdemlik!!! És most a férjemet sem fogom sajnálni, mert ő sem segít, pedig minden a nyakamban van.

Tippeket kérnék, hogy adjam nekik vissza, amiből leesik nekik, hogy így azért mégsem viselkedhetnek!!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 26. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nagy szívás! Megkérdezted, hogy miért mindent neked kell csinálni? Mert hiszen az anyuka is ott koszol. Az anyóstól kérdezd meg , ha vele ezt csinálnák ő mit szólna hozzá? A férjed olyan amilyen, vele is lehet beszélgetni. Talán ha összefogtok valami jó is kisül. De ha a bosszún és nem a probléma megoldáson töröd a fejed, nem lesz jó vége
2011. jan. 26. 19:11
 12/16 A kérdező kommentje:

19:11-esnek:

Igen náluk lakunk, de mi tartjuk fent az egész házat, rezsivel, mindennel, mi újítottuk, alakítottuk, neki csak lakni kell benne! De szerintem azért ha már az én pénzemből zabál, meg nézheti a tévét, akkor annyit elvárhatok, hogy besegítsen. Legalább olyankor, mikor tudja, hogy nem fogok tudni főzni, mert nem leszek itthon, vagy néha megfoghatja azt a rohadt porszívót is.

2011. jan. 26. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajaj,én nem tudom régen hogy a fenébe éltek együtt generációk állítólag a legnagyobb boldogságban:S Vagy az is csak kényszer volt? Nem tudom mit hoz még a jövő,de én nem bírnék elviselni senkit a férjemen és a gyerekeken kívül,még anyámat se. Szokott nálunk aludni,de néhány nap után elég is belőle:S
2011. jan. 26. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

kedves Kérdezö ! az nem lehet,hogy félreértés van köztetek ?ö nem mer neked segiteni,mert esetleg mär mäskor is hibät talältäl benne,letorkoltad valamiért,talän mégse jo,hogy zabäläsnak nevezed,ha eszik ...talän jo beszélgetéssel lehet még javitani..

nekem is volt ilyen gondom az anyosommal,amig fiatal voltam sértödött lettem,ha nälunk ,,rendezkedett,, pedig csak segitett,aztän mär nem gyöztem könyörögni,hogy jöjjön pl. vasalni..nem él mär szegény,de most jo lenne ha segietene

szerintem egy jo beszélgetéssel mindent lehet tisztäzni,persze nem ingerülten,de kérhetnéd szépen esetleg..

räm is haragszik a menyem,igaz nem lakunk együtt,ja és magamban én se talälok hibät.. !!!

2011. jan. 26. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

ja é még valami,a gyerekek elött ne beszélj csunyän az anyosodrol,talän mégse érdemli meg, a nagymama ne legyen

befeketitve..pläne azzal,hogy ,,zabäl ,,

2011. jan. 26. 20:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezt a zabál kifejezést ő használja előszeretettel a családra. na szóval nemhiszem, hogy 10 év után lehet még vele miről beszélgetni, és ha meg is próbálnám, jönne az én már nem bírom mert.........szóval úgy leszek vele, hogy nem akarásnak nyögés a vége. Aki a másik menyénél fél napokat takarít, meg vigyáz három gyerekre, az nekem ne mondja, hogy itthon nem tud elmosogatni. Azért köszönöm a válaszokat, bár tudom, hogy nincs rá jó megoldás.
2011. jan. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!