Hogy adjam ezt vissza anyósomnak és a férjemnek?
A helyzet az, hogy már nagyon elegem van anyósomból. Együtt élünk, de az utóbbi pár hónapban rászokott, hogy semmit sem csinál itthon, sőt, még azt is megkritizálja amit, és ahogyan én csináom. Magyarul minden a nyakamba szakadt, a férjemre nem számíthatok, mert ebből a szempontból szó szerint egy "anyámasszonykatonája".
Enyém a gyereknevelés, főzés, takarítás, mosás, és még csak annyit sem várhatok el, hogy néha besegítsen.
Beszélni felesleges, vele is, meg a párommal is, de már unom, hogy szobalánynak néznek. Szívesen visszaadnám nekik, főleg a mai nap után, mert nagyon megérdemlik!!! És most a férjemet sem fogom sajnálni, mert ő sem segít, pedig minden a nyakamban van.
Tippeket kérnék, hogy adjam nekik vissza, amiből leesik nekik, hogy így azért mégsem viselkedhetnek!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
19:11-esnek:
Igen náluk lakunk, de mi tartjuk fent az egész házat, rezsivel, mindennel, mi újítottuk, alakítottuk, neki csak lakni kell benne! De szerintem azért ha már az én pénzemből zabál, meg nézheti a tévét, akkor annyit elvárhatok, hogy besegítsen. Legalább olyankor, mikor tudja, hogy nem fogok tudni főzni, mert nem leszek itthon, vagy néha megfoghatja azt a rohadt porszívót is.
kedves Kérdezö ! az nem lehet,hogy félreértés van köztetek ?ö nem mer neked segiteni,mert esetleg mär mäskor is hibät talältäl benne,letorkoltad valamiért,talän mégse jo,hogy zabäläsnak nevezed,ha eszik ...talän jo beszélgetéssel lehet még javitani..
nekem is volt ilyen gondom az anyosommal,amig fiatal voltam sértödött lettem,ha nälunk ,,rendezkedett,, pedig csak segitett,aztän mär nem gyöztem könyörögni,hogy jöjjön pl. vasalni..nem él mär szegény,de most jo lenne ha segietene
szerintem egy jo beszélgetéssel mindent lehet tisztäzni,persze nem ingerülten,de kérhetnéd szépen esetleg..
räm is haragszik a menyem,igaz nem lakunk együtt,ja és magamban én se talälok hibät.. !!!
ja é még valami,a gyerekek elött ne beszélj csunyän az anyosodrol,talän mégse érdemli meg, a nagymama ne legyen
befeketitve..pläne azzal,hogy ,,zabäl ,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!