Hogy adjam ezt vissza anyósomnak és a férjemnek?
A helyzet az, hogy már nagyon elegem van anyósomból. Együtt élünk, de az utóbbi pár hónapban rászokott, hogy semmit sem csinál itthon, sőt, még azt is megkritizálja amit, és ahogyan én csináom. Magyarul minden a nyakamba szakadt, a férjemre nem számíthatok, mert ebből a szempontból szó szerint egy "anyámasszonykatonája".
Enyém a gyereknevelés, főzés, takarítás, mosás, és még csak annyit sem várhatok el, hogy néha besegítsen.
Beszélni felesleges, vele is, meg a párommal is, de már unom, hogy szobalánynak néznek. Szívesen visszaadnám nekik, főleg a mai nap után, mert nagyon megérdemlik!!! És most a férjemet sem fogom sajnálni, mert ő sem segít, pedig minden a nyakamban van.
Tippeket kérnék, hogy adjam nekik vissza, amiből leesik nekik, hogy így azért mégsem viselkedhetnek!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Próbáld ki ezt, ha mered: :)
Néhány napig ne csinálj semmit, csak a gyerekeknek főzz, moss, pakolj utánuk.
A párodra ne vasalj, ne moss, anyósodnak szintúgy. Vagy megcsinálják maguknak és rájönnek, hogy mi a dörgés vagy veszett fejsze nyele, és nem fog soha leesni.
Ne csináld sokáig, mert te szívod meg, sok munka lesz utána. :))))) TAPASZTALAT!
Köszönöm a válaszokat, de ez már lejátszott lemez.
Ezzel tényleg én szívtam meg, mert anyós nagyon szépen elvan a mocsokban, meg a koszban. Szóval ez kilőve. Arra gondoltam, hogy olyan alapon, hogy mindent nekem kell rendbe tartani, kiteszek néhány kissebb "kétezeréves" bútrot, mert hát haladjunk a korral alapon. Ezen biztos kiakad.
A másik része a férjem, akivel nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen olyan tutyimutyi velük szemben, hogy az már nekem fáj. azért jó hogy az anyja, de ha úgy beszél vele mint a kutyával, neki úgy is jó. És még én védem meg olyankor.
Hát ez már nekem borzasztó, és mondtam is neki, hogy ennek nem lesz jó vége, engem az anyja nem fog irányítani, attól, hogy őt hülyének nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!