Hogyan mondjam meg az anyósomnak hogy ne vegyen több ruhát a férjemnek?
Ha a férjedet nem érdekli, akkor téged miért érdekel hogy divatos -e a ruha? Elárulom, a férfiak nagy része nem a divatosságot, hanem a célszerűséget nézi. Ha az adott ruha kényelmes neki, akkor marhára nem érdekli, hogy divatos-e. (Ahogy engem sem). A férj különben sem öltözékkiegészítő, hanem az életed párja, így ne akard szegényt a saját ízlésedhez formálni. Ezt velem is megpróbálta eljátszani a párom -nem hagytam.
Annak meg inkább örülni kellene, hogy az anyósod továbbra is ruházza a fiát -ennyivel kevesebb a költség.
Én örülnék, ha venne anyósom a páromnak ruhát...
A barátomat sem annyira a trend érdekli, hanem a kényelme, praktikusság, egyedül a nadrág az, amiből nehéz a kedvében járni, mert csak a Levi's 507 fazont viseli, semmi mást.
Ha a párodnak tetszenek a cuccok, vagy hordja, akkor téged se érdekeljen. Amíg nem úgy néz ki, mint a hajléktalan a Blaháról, addig ne zavarjon.
Igaza van az előttem szólónak, a férjed nem egy cuki táska vagy topánka, aminek passzolnia kell a rucidhoz, hanem a társad, akit szeretsz szőröstül bőröstül, divatosan és kevésbé szép ruhában is...
Igazatok van, nem öltözékkiegészitő a férjem. :-) De amilyen ruhákat kap az messze van a jó izléstől. És szerintem egy nős embert már ne az anyja öltöztesse hanem a felesége (vagy saját maga). Lehet hogy ez zavar a legjobban.
13.22-es igazad van, mostanában én is próbálok titokba vásárolni neki.
Akkor borítsd ki a szekrényét, válogasd ki a szörnyű cuccokat, és tedd fel eladni a teszvesz.hu-ra. Közben meg kezd el feltöltögetni a szekrényét, neked is tetsző darabokkal.
Anyósoddal meg közöld, hogy ezentúl a gyerekeknek vehet édibédi cuccokat és ha segíteni akar, akkor inkább ésszerű dolgokat vegyen nektek, amikre szükségetek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!