Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék ehhez hasonló...

Hol tudnék ehhez hasonló ruhát venni? A férjemnek nagyon tetszik.

Figyelt kérdés

Ilyen és ehhez hasonló "ruhát" keresnék a fővárosban: [link]

Néhány szexshopban jártam már, de vagy teljesen más típusú ruhák voltak. Pl fűző felsőjű, ami nekem nem előnyös, mert nincs igazán mit beletennem a mellrészbe :)

Ha ilyen típusú, de babydoll szabású ruhákat tudnátok javasolni, a férjem nagyon hálás lenne :)

2011. márc. 15. 19:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az lemaradt, hogy gyártótól függően XS-es vagy S-es méret kellene, mert eléggé törpe vagyok. Ez is az egyik gondom, hogy ha látok is ilyesmit, L-es a legkisebb, amijük van... :(
2011. márc. 15. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz körül a fehérnemű boltokban, én ott is láttam ilyen darabokat.
2011. márc. 15. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy sima tanga, aminek csipkét varrtak a derekára.

Esetleg egy kis kézügyességgel te is meg tudod oldani.

A felső pedig egy fűző.

2011. márc. 15. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
[link] itt egy, ezen az oldalon több féle is van, ha jól emlékszem valami vajszínűben láttam szinte teljesen olyat, mint a képen:) A mell alatti kategóriákat nézegesd.
2011. márc. 15. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet fehérnemű boltba, szexshopba, vagy egy sima kínaiba. én az aranyfolyóban vettem egy nagyon szexi darabot, az is egy kínai üzlet.
2011. márc. 15. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:

A fűző nekem csak akkor játszik, ha legalább fél köbméter szilikon van belevarrva...

Pár hónapja házasodtunk és szeretne fehér, "menyasszonyos" ruhákat - nem, nem szó szerint menyasszonyos, csak azt idéző, szexi ruhát.

Ezt a fotót mutatta, hogy tetszik neki. Azt hittem, hogy babydollos felsője van, de akkor lehet, hogy én voltam figylemetlen.

Egy "kikötése" van, direktben ne lógjon ki semmi, hanem sejtessen, neki az tetszik.

2011. márc. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!