Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos az eskuvo, vagy igazabo...

Fontos az eskuvo, vagy igazabol nincs lenyege a papirnak?

Figyelt kérdés
eltudjatok kepzelni,hogy csak egyutt eltek a szerelmetekkel egy egesz eletet,de nem hazasodtok ossze?
2011. jan. 26. 17:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az egymás felvállalásával kapcsolatban meg pont írtam is, hogy ahhoz NEM kell a papír.

Mondjuk, ha olyan ügyeim lennének, amivel veszélybe sodrom a férjemet, biztos nem házasodtam volna vele össze, hogy ne legyen baja.

De kerülöm az ilyesmit.

2011. jan. 26. 18:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de az előnytelen üzletet akkor hogy érted?

Ha valakivel együtt élek, akkor eleve együtt próbáljuk megoldani a gondokat.

Olyasmibe csak nem megyünk már bele, ami soha meg nem téríthető károkat okozna.

Egyéb eseteben meg amúgy is segítünk egymásnak. Ezért nem annyira tartom ellenérvnek.

De annyira más mindenkinek az élete és mindenki maga tudja jobban, meg a párja, hogy nekik mi a jobb.

2011. jan. 26. 19:01
 23/26 BlackSword ***** válasza:
75%
Hogy is van? Gazdagságban, szegénységben, egészségben, betegségben... amíg a halál el nem választ... Úgy látszik egyeseknek ezek üres szavak, de vannak akiknek nem... Mert a hűség nem érzés, hanem erkölcsi kötelesség...
2011. jan. 26. 19:18
 24/26 anonim ***** válasza:
68%

A hűség erkölcsi kötelesség, de nem azért kell betartani, mert papírod van róla, hanem mert úgy érzed, ez úgy helyes. Esküvő előtt sem megbocsátható a megcsalás..

Off: Milyen buta emberek vannak! Mindenki le van pontozva, aki számára nem lényeges az esküvő. Természetesen visszapontozhatnám az összes igent rebegő arát, de én tiszteletben tartom más véleményét, nem húzom le őket egyetlen ökör miatt. Ugyebár a házasság is egymás elfogadásáról szól.. vagy van, akinek nem? No ma is jót nevettem!:)

2011. jan. 26. 19:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

19:40

Csakhogy nem mindenki, aki úgy érzi, hogy neki jelent valamit a házasság, pontozta le azokat akik más véleménnyel vannak. Ezt is vedd azért figyelembe!

De engem lepontozhatsz, nem fogom sérelmezni. Nem a pontok miatt írok, hanem azért, hogy beszélgessek, megosszam a véleményemet, a tapasztalataimat és nem fogok mást sem lepontozni, sem leszólni a velem esetleg ellentétes véleményéért (kivételt képez, ha az illető ezt bunkó módra teszi, de itt ilyen nem történt).

Egyébként meg az elfogadás és a megértés minden emberi kapcsolatban nagy szerepet játszik, nemcsak a házasságban.

2011. jan. 26. 20:05
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

20:05-ös, igazad van.

Én is azt írtam, hogy az nincs ellenemre, ha valakinek más a véleménye, egyetlen válaszoló próbálja így megbosszulni amiért neki nem tetsző válaszok is születtek. A többieket felfogását én abszolút elfogadom.. a házasság nekem sem negatív dolog, csak egyszerűen közömbös számomra.

Engem sem érdekel a pontozás, főleg mert általában szemben úszom az árral.. Csak néha megrökönyödöm ilyen furcsa felfogású embereken.

2011. jan. 26. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!