Hogy lehet egy se vele, se nélküle "kapcsolatom" egy oylan fiúval akit igazából nem is ismerek?
Figyelt kérdés
Kicsit több mint fél éve ismerkedtem egy fiúval a neten. Aztán felvett msn-re, facebookon is bejelölt. Sokat dumáltunk és egész jófejnek tűnt..bár az is. Viszont mostanában akarok is vele beszélni meg nem is. Tényleg kedves meg minden, de depressziós, pesszimista folyton panaszkodik. Igaz hogy engem is meghallgat, és énis őt szívesen, de ha folyton azt hallgatom hogy neki milyen szar, meg stb már kicsit sok. Meg néha idegesít is vagy olyan témáról beszél amiről nem tudok semmit, és kb annyiból áll az egész hogy ő ír én meg nézem. és kb 2 hete azt csináltam hogy nem írtam vissza neki mert már nem érdekelt. aztán 1 hétig bírtam, mert utána éreztem hogy irni akarok neki..mert végülis sokszor felvidított, meg jó volt vele dumálni. De pl multkor úgy írt rám h "szia. eltelt kis idő és azt írta hogy "megint nem írsz vissza, nem is szeretsz" mg ilyenek..és ezekből is elegem van. Most blokkoltam facebookon, de ki tudja szerintem már holnap feloldom mert nem bírom ki..beszélünk egy jót, aztán megint elegem lesz és egy így megy majd szépen. Mit kéne csinálnom?2011. júl. 6. 13:07
1/14 anonim válasza:
Találkozz vele és dugj@tok egy orbitálisat. És majd utánn eldöntöd.
sosem értettem ezeket az msnes levelezgető kapcsolatokat.
Ez normális???
2/14 anonim válasza:
Ennek tényleg nincs így sok értelme. Nem barátság, nem kapcsolat, ez semmi. Találkozni kell, aztán ha alakul valami, akkor jó, ha nem, úgy is. De ez a huzavona úgy, hogy már unod, nem kell. Ennél tényleg jobb még egy mezei dugás is...
3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket a hasznos válaszokat...:S
2011. júl. 6. 13:22
4/14 anonim válasza:
Nem a mi hibánk, ha nem vagy értelmes. Miért, a végtelenségig csak leveleznél vele, vagy mi van?
5/14 anonim válasza:
Ez nem "kapcsolat", hanem "levelezőtárs". Nagy különbség.
6/14 anonim válasza:
Találj más elfoglaltságot, szerintem unatkozol. Ha egy beszélgetés igazából nem okoz örömet, akkor mi értelme van? Egy aktív sportolás pl. kellemesen elfáraszt, és se kedved, se energiád nem lenne ahhoz, hogy ezen agyalj...
8/14 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?Ja igen!És miért nem találkoztok?
9/14 A kérdező kommentje:
én 18/L vagyok, ő 21/F
és már tervezzük hogy találkozunk valamikor..de nem tudom:))
2011. júl. 6. 14:23
10/14 anonim válasza:
A mai 18 évesek,miért ilyen életképtelen málészájú,faszbúúkón élők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!