Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy se vele, se...

Hogy lehet egy se vele, se nélküle "kapcsolatom" egy oylan fiúval akit igazából nem is ismerek?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint fél éve ismerkedtem egy fiúval a neten. Aztán felvett msn-re, facebookon is bejelölt. Sokat dumáltunk és egész jófejnek tűnt..bár az is. Viszont mostanában akarok is vele beszélni meg nem is. Tényleg kedves meg minden, de depressziós, pesszimista folyton panaszkodik. Igaz hogy engem is meghallgat, és énis őt szívesen, de ha folyton azt hallgatom hogy neki milyen szar, meg stb már kicsit sok. Meg néha idegesít is vagy olyan témáról beszél amiről nem tudok semmit, és kb annyiból áll az egész hogy ő ír én meg nézem. és kb 2 hete azt csináltam hogy nem írtam vissza neki mert már nem érdekelt. aztán 1 hétig bírtam, mert utána éreztem hogy irni akarok neki..mert végülis sokszor felvidított, meg jó volt vele dumálni. De pl multkor úgy írt rám h "szia. eltelt kis idő és azt írta hogy "megint nem írsz vissza, nem is szeretsz" mg ilyenek..és ezekből is elegem van. Most blokkoltam facebookon, de ki tudja szerintem már holnap feloldom mert nem bírom ki..beszélünk egy jót, aztán megint elegem lesz és egy így megy majd szépen. Mit kéne csinálnom?
2011. júl. 6. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik kedves utolsó akkor ne vegyél róla tudomást. nem facebookon élek már ne is haragudj..
2011. júl. 6. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó és még egy kérdésem lenne!Mióta ismeritek egymást vagy mióta beszéltek msnen?Mi gátol abban hogy találkozzatok?
2011. júl. 6. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja látom fél éve,nem vettem észre....

Hát nem tudom mit kell ennyit húzni halasztani!Tetszel neki?

Ő tetszik neked?Akkor mire vártok?Milyen messze laktok egymástól?Mert ha egy városba akkor hülyét kapok......:)

2011. júl. 6. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem pedig találkozz vele. lehet attól jobb kedve lesz és te is jól fogod magad érezni. amennyiben nem akkor jobb pontot tenni a dolog végére. mindenesetre egy próbát megér, ha már ennyit beszélgettetek.
2011. júl. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!