Agyamra mennek az anyósomék! Mit tegyek? Toleráljam?
Ennyi erobol ok is panaszkodhatnanak, hogy csak a fiuknak veszel joghurtot. Szerintem beleferne, hogy nem 1 darabot veszel, hanem tobbet, hogy reggelre is jusson, de azert ha megkivanjak, megehessek. Ugyanigy a zsomlevel is.
Ha meg ezt nem akarod, akkor miert nem szolsz nekik este, hogy ezt a zsomlet ne egyek mar meg, mert a parodnak lesz?
Ez a közösködés a legrosszabb dolog,nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy.
Persze senki nem sajnálja tőlük sem a joghurtot,sem a zsemlét,de azért mindennek van határa.Ma ezt veszem el,holnap pedig azt szó nélkül.
Szerintem a megoldás erre kezdésként az,hogy finoman megkéred őket,hogy ami a tietek,azt ne vegyék el.
Ha kell valami a boltból,akkor szóljanak,és szívesen hozol nekik,amikor mész magatoknak is vásárolni.
Az nagyon jó ötlet,hogy megkéred őket,hogy a hűtőben legyen egy rész,ahova a ti ételeitek pakolhatod.
De tényleg ez a közösködés általában nem szokott jóra vezetni.Nagyon nehéz a szülőkkel együtt,hisz más generáció.Ez a dolog most még csak a hűtős esettel kezdődik,de tutira lesz folytatása.
Nem tudtok a pároddal külön költözni?
Kedves Első válaszoló!
A gond ott kezdődik, hogyha nekik is veszek joghurtot (mert szoktam), akkor érdekes módon ott rohad meg a hűtőben, akár hónapokig, amíg valaki meg nem eszi vagy le nem jár a szavatossága. Ha meg egyet vagy kettőt veszek, akkor hamar eltűnik... Nem sajnálom, de miért csak akkor kell, ha egy van belőle? És sajnos, ugyanez a helyzet a felvágottakkal, a sajtfélékkel és a gyümölcsökkel... és még sorolhatnám.
A költözés szóba került, de sajnos, most rögtön nem tudunk menni. És amíg nem tudunk költözni, addig viszont szeretném veszekedés nélkül kibírni.
Utolsó vagyok:Biztos vagyok benne,hogy nem lesz egyszerű,de ha van remény a költözésre,akkor ez éltessen téged addig is.
Ha esetleg te nem akarsz szólni nekik,mert kellemetlenül éreznéd,akkor kérd meg a párod.Ha ő szól nekik szerintem nem fognak megharagudni.
Vagy pedig nem szóltok semmit,hanem szépen csendben elvagytok addig,amíg ott laktok.:-(
Én nem tenném szóvá. Egyszerűen ha reggel látom,hogy felkel reggelizni én is felkelek vele. S ha valami nincs megkérném ugyan már ugorjon át gyorsan a közeli boltba hozzon, mert kell a másiknak is. Én addig készítek neki egy kávét vagy amit éppen kér.
Hátha így veszi a lapot.
Ha nem megbeszélhető a dolog akkor szerintem is vegyetek egy hűtőt,és tartsátok külön a dolgaitokat.Ha úgyis hamarosan külön mentek vihetitek magatokkal.A pékárút is lehet külön tartani.Persze a költözés mielőbb,az lenne a legjobb megoldás.Ha már nem sokáig kell kibírnotok,akkor próbáld meg nagyobb összeveszés nélkül ha sikerül.Igen,közös lónak.....ez valóban így van,nagyon kevés esetben működik jól.De sajnos Ti laktok náluk,így sokmindent nem tehetsz.Megváltoztatni biztosan nem tudod őket.Vannak tapintatlan emberek,akik sosem figyelnek a másikra.Csak sajnos azzal,hogy ott laktok,ők tesznek nektek szívességet.Szorgalmazd a mielőbbi elköltözést tőlük.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!