Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már féltékenyek...

Voltatok már féltékenyek halottra?

Figyelt kérdés
Előttem volt a páromnak egy kapcsolata. A nő meghalt a kezei közt. Több éves gyász után találtuk meg egymást. Tombol a szerelem nálunk,de vannak napok amikor úgy érzem jobban ragaszkodik még hozzá, mint hozzám. Ezt már megbeszéltem vele, mindig mondja, hogy engem szeret, de amikor azt látom, hogy névnapján, halála napján és születésnapján sír minden évben, úgy érzem nem tudta túltenni magát a dolgon. Ilyenkor meg én érzem úgy, hogy belepofátlankodtam az életébe.
2011. jan. 25. 22:14
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A férjem törődik velünk. Imádja a lányunkat, és engem sem hanyagol, csak néha olyan érzésem van mintha mindig őrá vágyódna. De lehet hogy ezt csak én képzelem be magamnak.
2011. jan. 28. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!