A párom nem akarja, hogy cigizzek. Igaza van?
Itt nem arról van szó, hogy káros-e a cigi, hanem arról, hogy felnőtt ember vagy, ez a te döntésed, a párod pedig nem az apád, hogy megtiltsa.
Más kérdés, hogy akkor is cigiztél, amikor összejöttetek? Ha igen, akkor semmi joga nincs beleszólni, hiszen tudta, hogy cigizel, amikor összejött veled, ha akkor nem zavarta, most már ne akarjon megváltoztatni. Ha viszont csak később kezdtél cigizni, akkor valamilyen téren jogosan szól érte, hiszen lehet, hogy ha akkor is cigiztél volna, akkor nem is akart volna járni veled.
Szerintem nincs olyan ember, aki azt hiszi, hogy a cigi ártalmatlan. Mindenki tudja, hogy káros. Mégis vannak dohányosok, meg nemdohányosok (meg a kettő között).
Én sose voltam dohányos, elenyészően ritkán gyújtok rá. De eddig az összes pasi akivel jártam, cigizett. Valahogy sosem jutott eszembe, hogy leszoktassam róla. Ő is tudja, hogy káros, nem én fogom felnyitni a szemét. Egy esetben szoktam rászólni pasira ilyesmiért – ha ő maga leszokóban van, és szüksége van támogatásra.
A párod nem akar dohányozni, és nem is dohányzik.
Én nem akarok dohányozni, és dohányzom.
A párod nem akarja hogy dohányozz, és dohányzol.
Szerintem jogos. Attól félhet, hogyha majd te sem akarsz, már késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!