Egyszerű huszonéves kérdése:
A párom nem akarja, hogy cigizzek. Igaza van?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 19:23
12/39 anonim válasza:
ezek szerint együtt laktok, akkor meg viselje el, biztos vannak neki is hülyéi, amit te is tiszteletben tartasz!
13/39 anonim válasza:
Teljesen igazad van.
Ettől még ha tudta eddig is hogy cigizel akkor most miért kezdte zavarni ezt nem értem.
15/39 anonim válasza:
Más az, ha nem tetszik neki, nem támogat benne, és ha tilt. Nem kell játszani a feministát, meg a nagy egyéniséget, akinek megvannak a maga döntései, amiket tisztelni kell... a cigi egészségtelen, halálos, nem mellesleg undorító, és bazi drága szokás. A párodnak több esze van, mint neked, és adni szeretne belőle. Fogadd el. Szeretetből, féltésből mond ilyeneket, és arany igaza van!
16/39 anonim válasza:
Igen a te életed.De mivel szereted őt gondolom vele akarod leélni az életed,és akkor már az ő élete is.És gondolom nem akarja,hogy te 20 évvel előbb halj meg mint ő mondjuk tüdő-,vagy gégerákban.....
17/39 anonim válasza:
Én is dohányzom, ha nehezen is, de elfogadja.
18/39 anonim válasza:
Igen, igaza van. Több oka is lehet. Ezek olyan apróságok, hogy szeret, és nem szeretné, hogy aztán tüdőrákban haljál meg jóval idő előtt, vagy hogy utálja a szagát, stb.
19/39 anonim válasza:
Volt egy felmérés angliába. 100 emberttől kérdeztek. 57-en elszívtak naponta legalább 1 db. Utána megkérdezték ki nyaralt külföldön. 49-en. De a másik emberek. (8-AN MIND A KETTEN CSINÁLTÁK.)
20/39 anonim válasza:
Nem mondom, hogy bármelyikőtöknek is igaza van, hiszen a te életed azt csinálsz, amit akarsz. DE megértem a párodat, hiszen ezzel megrövidíted az életed, és gondolom ő szeretne minél több időt veled tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!