Nekem kedves, segítőkész lány jut eszembe. Nem tudom miért. :) Nagyon tetszik ez a név amúgy, nem szokványos és szép. :D
2011. jan. 25. 11:49
2/17 anonim válasza:
Szerény,bájos ugyanakkor céltudatos.
Szerintem negyon szép név,ha lenne egy kislányom biztosan így nevezném.Ebi:))
2011. jan. 25. 11:50
3/17 anonim válasza:
Nekem mindig az a réges-régi film jut az eszembe, ami egy kollégista lányról szólt..
4/17 anonim válasza:
Nekem Abigél...a könyvet juttatja eszembe. Ha lesz egy lányom biztosan ez lesz az egyik neve. Én szeretem.
Amúgy van egy lány akit ismerek, őt nem kedvelem annyira, pedig Abigél...:)
5/17 anonim válasza:
nekem a film jut eszembe és Szerencsi Éva:D
2011. jan. 25. 11:58
6/17 anonim válasza:
Nekem egy fonott barnahajú,barnaszemű,fehér börű lány,aki szerény ,kedves,jámbor,de egyben akaratos is
2011. jan. 25. 11:59
7/17 anonim válasza:
Nekem egy sötét lelkű, beteg, torzult személyiséggel rendelkező lány jut róla az eszembe aki fekáliával keni a mellét kínjában.
Micsoda hülye kérdés ez?
2011. jan. 25. 12:01
8/17 anonim válasza:
Nekem egy vékony,csontos arcú, sötétbarna,hosszú hajú barna szemű lány jut róla eszembe. Visszahúzódó,csendes, amolyan "szürke egér".Régimódi ruhákat hord és tiszteli a hagyományokat.
2011. jan. 25. 12:04
9/17 anonim válasza:
Nekem semmi különösképpen!De viszont nagyon szép név.Ha lesz gyerekem és lány lesz,akkor könnyen lehet hogy ez lenne a neve!Szép név!
2011. jan. 25. 12:09
10/17 A kérdező kommentje:
12:01 - ha nem tetszik a kerdes, akkor miert valaszolsz...?
Koszonom a valaszokat, varok meg :)
A lanyomat Abigelnek hivjak, s kivancsisaggal toltott el, hogy ha valaki meghallja a nevet milyen velemennyel lesz rola igy latatlanul, csak a neve hallatan.
Szerintem sokban fog egyezni az altalatok leirtakkal. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!