Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghallod, hogy szemedbe...

Meghallod, hogy szemedbe kedves "rokon" hátad mögött rágalmaz és ocsmányságokat mond rólad?

Figyelt kérdés
Elköszöntem rokonaimtól ,de véletlenül a " Skype" bekapcs. maradt. Hallottam amint rólam nem hizelgő-sőt sértő dolgok hangzottak el,holott személyesen megjátszák,hogy fa..a gyerek vagyok ? Ti szóba állnátok velük ?
2010. okt. 15. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálunk is van hasonló. Hazudozott is rólam a hátam mögött és a férjemről is. Én egy-egy finom beszólással éreztettem, hogy tudom mit gondol. Sokkal óvatosabb voltam vele. Azóta már ezzel a kedves rokonnal inkább nem is beszélek. A feleségével is csak úgy mint egy ismerőssel.
2010. okt. 15. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Mindenki magából indul ki! Én sosem foglalkozom az ilyesmivel...nem akarnak téged bántani csak egyszerüen nem tudnak mit kezdeni a saját keserüségükkel. Én úgy vagyok az ilyennel, hogy kicsitt s jót! Ha kérdeznek válaszolok ha nem akkor nem szolok

Értsd: le vannak szarva

2010. okt. 15. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk dédnagyszüleim ilyenek.. mikor mi vagyunk ott anyámmal, egekbe dícsérnek minket, anyám öccsét (nagybátyám) meg elhordják utolsó senkinek, mikor nagybátyámék vannak ott akkor meg fordítva... Ja, meg a saját lányát is szidja mindig, de persze csak a háta mögött, ha együtt vannak akkor minket szidnak. xD Elég nevetséges, én nem is járok már hozzájuk látogatóba, oké hogy rokonok, na de ez nem azt jelenti hogy mindent elnézek nekik...
2010. okt. 15. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A fél rokonságom ilyen, de nekik nem kell ilyen "sok" hozzá, elég, ha nem közvetlen mellettük vagyunk és azt hiszik halkan beszélnek :)

Szóba állunk velük, nem visszük túlzásba, de nem veszekszünk miatta.

2010. okt. 15. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

az én mamám ilyen. azóta se beszéltem vele. Most már nem nyavajog h nem szeretem és nem segítek neki,hanem szid

2010. okt. 16. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!