Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire gondolsz először, mikor...

Mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy egy 38 éves nőnek egy gyermeke van (vagy esetleg egy sincs)?

Figyelt kérdés
Milyen gondolat ugrik be neked erről először? (Csak kíváncsiság) :)
2011. aug. 1. 13:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%

1. még nem találta meg az igazit

2. leszbikus

2011. aug. 1. 13:48
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy van: nem gondolok semmit

Ha egy sincs: szegénynek nem lehetett

2011. aug. 1. 13:49
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha csak egy gyereke van az nekem nem furcsa.

Ha még nincs gyereke akkor ezek jutnak eszembe: nem találta meg a párját, nem akart soha gyereket, nem lehet sajnos neki.

2011. aug. 1. 13:51
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valami ilyesmikre gondoltam :) Ikernővéreimről van szó amúgy.. :(( Egyiknek egy lánya van, a másiknak nincs gyereke (nem is akart soha). És kíváncsi vagyok, kinek mi ugrik be ilyenkor.
2011. aug. 1. 13:51
 5/23 anonim ***** válasza:
Én 35 leszek, egy sincs, és nem érdekel, mit gondolnak mások. Nem másoknak szülök/nem szülök, hanem magamnak. Nem mások fogják felnevelni (ha lesz), hanem én.
2011. aug. 1. 13:55
 6/23 A kérdező kommentje:
Persze, persze, nem is ezért kérdezem. Amúgy én is 34 évesen szültem (ikreket). És nem voltak tervezettek :)
2011. aug. 1. 13:57
 7/23 anonim ***** válasza:

Először?

Először valamiért az jut eszembe,hogy biztos jólmenő állása van hogy nem tudott vagy akart többi dőt kimaradni a munkából.

Amúgy meg nekem nincsenek olyasfajta előítéleteim mint másoknakmindenki annyi gyermeket vállal amennyivel együtt boldog családként élhet.

2011. aug. 1. 13:58
 8/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésem valóban onnan pattant ki, hogy a szülőfalunkban (hálistennek nem ott élünk) állandóan mi vagyunk a téma :(( Vagyis a nővéreim, de főleg amelyik még nem szült :((
2011. aug. 1. 13:59
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy van: nem gondolok semmire (nem mindenki akar több gyereket és nem mindenki TUD többet vállalni)

Ha nincs: hát ha valakinek 38 évesen nincs gyereke biztos elgondolkoznék, mi lehet az oka...? Hogy miért nem vállalt, én nem tudhatom, valószínűleg nem akart, de ha nem akart, akkor meg elgondolkoznék, hogy mégis mi vette erre nő létére?

2011. aug. 1. 14:03
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkit felpontoztam érte! :) Hátha így könnyebben értem meg, mi zajlik a szülőfalunk öregjeinek a fejében ilyenkor :) Köszi még egyszer!
2011. aug. 1. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!