Mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy egy 38 éves nőnek egy gyermeke van (vagy esetleg egy sincs)?
1. még nem találta meg az igazit
2. leszbikus
Ha egy van: nem gondolok semmit
Ha egy sincs: szegénynek nem lehetett
Ha csak egy gyereke van az nekem nem furcsa.
Ha még nincs gyereke akkor ezek jutnak eszembe: nem találta meg a párját, nem akart soha gyereket, nem lehet sajnos neki.
Először?
Először valamiért az jut eszembe,hogy biztos jólmenő állása van hogy nem tudott vagy akart többi dőt kimaradni a munkából.
Amúgy meg nekem nincsenek olyasfajta előítéleteim mint másoknakmindenki annyi gyermeket vállal amennyivel együtt boldog családként élhet.
Ha egy van: nem gondolok semmire (nem mindenki akar több gyereket és nem mindenki TUD többet vállalni)
Ha nincs: hát ha valakinek 38 évesen nincs gyereke biztos elgondolkoznék, mi lehet az oka...? Hogy miért nem vállalt, én nem tudhatom, valószínűleg nem akart, de ha nem akart, akkor meg elgondolkoznék, hogy mégis mi vette erre nő létére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!