Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire gondolsz először, mikor...

Mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy egy 38 éves nőnek egy gyermeke van (vagy esetleg egy sincs)?

Figyelt kérdés
Milyen gondolat ugrik be neked erről először? (Csak kíváncsiság) :)
2011. aug. 1. 13:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mindenkinek maga dolga, ahogy nincs gyereke van van 5-6.

ha valaki akar akkor akar, ha nem ,akkor nem, de csak azért ne legyen, mert elvárják tőle.

Nekem ikerhugaim vannak, 35 éves és nincs gyerekük, bevallom néha irigylem őket.

Én 39 vagyok 2 gyerekem van.

2011. aug. 1. 15:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Azon, hogy miért nincs az egyiknek gyereke 38 évesen, azon biztos elgondolkoznék... Nyilván senkinek semmi köze hozzá, de hát az emberek kíváncsiak, főleg, ha valami nem átlagos dologról van szó. (és szerintem ez nem átlagos :) )

Először biztos sajnálnám, hogy nem lehet neki...

Ha meg tudnám, hogy nem akart, akkor nem foglalkoznék vele többet, ez az ő dolga, ha maradéktalanul boldog így, akkor szuper :) (persze így, a 3.at várva -26 évesen- nem állítom, hogy megérteném, mert el se tudom képzelni az életem a gyerekeink nélkül... De hát megérteni nem is kell, csak elfogadni :D )

2011. aug. 2. 13:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Miért mindekinek átlagosnak kell lennie?

és ha ő 1-et akar?

szerimtem teljesen helyénvaló, nekem az furcsa, amikor 30 alatt valakinek 3 vagy 4 gyereke van.

2011. aug. 2. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!