Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire gondolsz először, mikor...

Mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy egy 38 éves nőnek egy gyermeke van (vagy esetleg egy sincs)?

Figyelt kérdés
Milyen gondolat ugrik be neked erről először? (Csak kíváncsiság) :)
2011. aug. 1. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Semmikeppen nem gondolok rosszra.

1. Ha nincs, akkor lehet, hogy nem talata meg az igazit. en is 32 evesen mentem ferjhez. (nem igy gondoltam, es szerettem volna, de igy alakult.

2. Esetleg nem jon ossze. Rengetegen vannak sajnos. Nekem is van tobb 35 koruli ismerosom, akik evek ota probalkoznak sikertelenul...

3. Ha csak egy van, akkor esetleg, nem is akart tobbet, vagy

4. Nem lehet neki tobb

5. Vagy meg ezutan szeretne masikat.

En 33 es 38 evesen szultem a ket gyermekemet.

Mindenkinek a maganugye, hogy vallal-e gyereket, vagy nem es ha igen, mennyit.

Kenyes tema, nem szabad itelkezni, kovetkezteteseket levonna a gyerekek szamabol, illetve abbol ki, mikor szulte a gyerekeket, vagy nem szult egyaltalan.

2011. aug. 1. 14:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Áááá, szerintem ne keress logikát. Sok pletykafészek van, és ki tudja mit gondolnak...de ne is foglalkozzatok velük!
2011. aug. 1. 14:12
 13/23 A kérdező kommentje:
14:11-es, teljesen egyetértek minden szavaddal. Épp ezért érdekel, h mások mit gondolnak, illetve miért nem úgy gondolják, mint Te és én.
2011. aug. 1. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
első vagyok: jesszusz... nekem az sokkal előbb ugrik be hogy leszbikus minthogy nem lehetett neki... furán vagyok összerakva :DD
2011. aug. 1. 14:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatúak amúgy... illetve nem tudom, csak anyuékat ezzel nyaggatják folyton, meg hogy mi baja van a nővéremnek... (van férje 10 éve, csak ők nem akarnak gyereket, egyikük sem. Nekik más dolgok fontosak az életben, engem nem zavar).
2011. aug. 1. 14:14
 16/23 A kérdező kommentje:
:)) Nem, leszbikusságról szó sincs, de érdekes gondolat volt, az biztos. :)
2011. aug. 1. 14:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt irom - utolso elotti vagyok - de falun a sok idosnek sajnos ez a legnagyobb oromet szerzo elfoglaltsaga, hogy masokrol pletykaljanak, illetve keressek a rossz dolgokat. Azert mert ok 20 evesen szultek, nem jelenti azt, hogy ertekesebb emberek, mint akik keson, vagy nem szultek. Szegyeljek magukat, hogy ezen pletykalkodnak! Egy nonek az ilyesmi tema nagyon fajdalmas pont tud lenni.

Tudom, mert rajtam is csodalkoztak, hogy meg 30 evesen ferjnel sem voltam. Aztan megsem vagyok sem beteg, sem egyeb, csak kesobb jott minden. kinek igy, kinek ugy.

2011. aug. 1. 14:16
 18/23 A kérdező kommentje:
Tudod mi a vicc, hogy a pletykálkodók kb. 30%-ának nincs gyermeke, a másik 30% meg elvált legalább egyszer. De tényleg ennyire unalmas lenne falun élni? :( Hogy más téma sincs, hogy kinek hogy mikor, hány éve, miért?! Anyuékat úgy sajnálom ebből a szempontból, ők egyáltalán nem ilyenek.
2011. aug. 1. 14:18
 19/23 anonim ***** válasza:
a leszbis vagyok :))) ja, még az jutott eszmebe, hogy próbálj az öreg vidéki mamik fejével gondolkodni. RÉgen nem volt fogamzásgátlás ill. nem úgy mint most, hogy ált. sok gyerek tervezett. Régen nem igen volt választás. Férjhezmentél és potyogtak a kölkök 2 évente. Ha valakinél ilyen nem volt akkor CSAK az lehet, hogy valami szervi bibi van, a nő meddő (mert ugye csak a nő lehet az.... :S) Ők még így gondolkodnak. fogalmuk sincs, hogy lehet olyan, hogy karriek miatt, vagy épp azért nem akar valaki mert 1szerűen a pár gyerek nélkül gondolja teljesnek az életét.
2011. aug. 1. 14:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! :) Hát igen, most, hogy gyes-en vagyok, és alszanak a gyerekek van időm elgondolkodni ilyeneken is, ami amúgy nekem alapból eszembe se jutna / nem szokott időm lenni ilyemiken gondolkodni. De hát ez van, a gyes-időszak kicsit "leamortizál" agyilag, legalábbis engem.. Hova süllyedtem?! :) A falusi öreglányok észjárását próbáltam megfejteni :))) Köszi szépen, megyek, mert ébredeznek, szép napot mindenkinek!
2011. aug. 1. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!