Mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy egy 38 éves nőnek egy gyermeke van (vagy esetleg egy sincs)?
Semmikeppen nem gondolok rosszra.
1. Ha nincs, akkor lehet, hogy nem talata meg az igazit. en is 32 evesen mentem ferjhez. (nem igy gondoltam, es szerettem volna, de igy alakult.
2. Esetleg nem jon ossze. Rengetegen vannak sajnos. Nekem is van tobb 35 koruli ismerosom, akik evek ota probalkoznak sikertelenul...
3. Ha csak egy van, akkor esetleg, nem is akart tobbet, vagy
4. Nem lehet neki tobb
5. Vagy meg ezutan szeretne masikat.
En 33 es 38 evesen szultem a ket gyermekemet.
Mindenkinek a maganugye, hogy vallal-e gyereket, vagy nem es ha igen, mennyit.
Kenyes tema, nem szabad itelkezni, kovetkezteteseket levonna a gyerekek szamabol, illetve abbol ki, mikor szulte a gyerekeket, vagy nem szult egyaltalan.
Bocs, hogy ezt irom - utolso elotti vagyok - de falun a sok idosnek sajnos ez a legnagyobb oromet szerzo elfoglaltsaga, hogy masokrol pletykaljanak, illetve keressek a rossz dolgokat. Azert mert ok 20 evesen szultek, nem jelenti azt, hogy ertekesebb emberek, mint akik keson, vagy nem szultek. Szegyeljek magukat, hogy ezen pletykalkodnak! Egy nonek az ilyesmi tema nagyon fajdalmas pont tud lenni.
Tudom, mert rajtam is csodalkoztak, hogy meg 30 evesen ferjnel sem voltam. Aztan megsem vagyok sem beteg, sem egyeb, csak kesobb jott minden. kinek igy, kinek ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!