Hogy tetszik a Blanka név? Milyen lány jut eszedbe a Blanka névről? Van itt Blanka nevű lány, és szereti, avagy sem a nevét?
Figyelt kérdés
érdekelne, mert nagyon megtetszett a név :)2011. jan. 24. 19:52
31/43 anonim válasza:
Ki tetszik Blankának? ===> Godzsesz
32/43 anonim válasza:
Engem így hívnak és imádom a nevem. Kisebb koromban nem igazán tetszett, de mára már azonosultam a jelentésével (fényes, ragyogó,tiszta) :D És úgy érzem, h sikerült ,,összeolvadnom a névvel" A Bianka az pic**s név számomra. :)
33/43 anonim válasza:
Általánosban volt egy ilyen nevű osztálytársnőm, olyan volt, mint egy királylány (jó értelemben): hosszú haj, egyenes tartás. Aztán jött egy dél-amerikai szappanopera, amiben a főhősnőt Blanka Flore-nak hívták, és állandóan ezzel cikizték, meg Senorita Blanka-nak, de ez a már régen volt, talán nem is emlékeznek rá:-) Szerintem szép, dallamos név.
35/43 anonim válasza:
Én Blanka vagyok és szeretem a nevemet! :)
37/43 anonim válasza:
Én Blanka vagyok, és szeretem hogy így hívnak.
Mindenki azt mondja, hogy nagyon szép, meg aranyos a nevem.
És solféleképpen lehet becézni amúgy :-D
38/43 anonim válasza:
Én Blanka vagyok, és szeretem hogy így hívnak.
Mindenki azt mondja, hogy nagyon szép, meg aranyos a nevem.
És sokféleképpen lehet becézni amúgy :-D
40/43 anonim válasza:
Nekem ez a nevem és szeretem, mert azt gondolom, elegáns. Blancsinak becéznek. Utálom a Bianka nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!