Hogy tetszik a Blanka név? Milyen lány jut eszedbe a Blanka névről? Van itt Blanka nevű lány, és szereti, avagy sem a nevét?
Figyelt kérdés
érdekelne, mert nagyon megtetszett a név :)2011. jan. 24. 19:52
11/43 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek ez a második neve, nekem tetszik. :) Amennyire tudom, neki sincsen vele semmi gondja, bár nem ezt használja.
12/43 anonim válasza:
Hmmm...
Nekem a BLanka olyan kedves, életvidám, mosolygós, fiatalabb verzióban kétcopfos jópofa kiscsajnak tűnik... :)
A B.i.anka viszont engem is irritál, az számomra alacsony, duci, barna hosszúhajú, pattanásosnak tűnik sztereotípia alapján. Ezúton is elnézést azoktól, akik favorizálják vagy viselik ezt a nevet, és esetleg meg is vannak vele elégedve...
13/43 anonim válasza:
Engem Blankának hívnak, és nagyon szeretem a nevem. És (megnyugtatásképpen) túl sok féle módon lehet becézni. :D Mondjuk én nem szeretem, ha becéznek, egyedül a Blanit tudom elviselni. Szerintem különleges név, jó a hangzása. :) Persze én elfogult vagyok. :P
14/43 anonim válasza:
Ja, és engem az apukám szokott búbos bankának hívni, de amúgy soha nem csúfoltak vele, szóval ez nem para. :) Előző voltam.
15/43 A kérdező kommentje:
Kedves Blanka, irigyellek :)
2011. jan. 24. 20:31
16/43 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem egy kutyanév jut eszembe.
17/43 anonim válasza:
Bocsi, és minden Blankától is, de nekem az jut eszembe, hogy büdösbanka jut eszembe :))
18/43 emlya válasza:
Bocsi, de nekem sem tetszik ez a név, túl öreges. Bocsánat.
19/43 anonim válasza:
Nekem volt egy nagyon jó barátnőm a gimiben, szőke, szép arcú, okos, intelligens lány, akit Blankának hívtak.
Mi Blankítának becéztük! :)
20/43 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!