Hogy tetszik a Blanka név? Milyen lány jut eszedbe a Blanka névről? Van itt Blanka nevű lány, és szereti, avagy sem a nevét?
Figyelt kérdés
érdekelne, mert nagyon megtetszett a név :)2011. jan. 24. 19:52
21/43 anonim válasza:
Ismerek egy Biankát, még csak 14 de félős, csöndes..nem egy társasági ember. Annyira nem is szép...
De mondjuk rendes...
Vegyes érzéseim vannak vele.
23/43 anonim válasza:
Ismerek egy Blankát, és nagyon irritáló személyiség. A név amúgy sem tetszik, az ismerősöm pedig csak rátesz egy lapáttal.
24/43 anonim válasza:
Ne csessz ki azzal akit majd a legjobban fogsz szeretni...
25/43 anonim válasza:
Nekem egyből a Casablanca jutott az eszembe :-)Szerintem nőies és szép név!
26/43 anonim válasza:
Én Blanka vagyok, kiskoromban nem szerettem a nevemet, mert nem lehet normálisan becézni, de így, hogy nőttem, jobban tetszik amiatt (:
27/43 anonim válasza:
nekem mindig a Blanko társasjáték jut róla eszembe
28/43 anonim válasza:
nekem egy Blanka ijen maga,sovány,barnahajú,csendes de mosólygós,szép lányt képez. n agyon tetszik ez a név,egyik gyerekemet szeretném így hívni 20/L
29/43 anonim válasza:
Nekem a Blankáról egy irritáló személyiség jut eszembe,aki beképzelt,és csúnya. Bocsánat minden Blankától,de maga a név sem tetszik.
30/43 anonim válasza:
Igen én Blanka vagyok és nagyon szeretem ezt a nevet becézni eléggé nehézkes lehet de mindenki megtalálja a módját ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!