Zaklat a párom exfelesége, mit tegyek?
4 éve élnek külön, nem miattam. Egy ideig reméltem, hogy emberi kapcsolat alakul ki ex, a gyerekük (23 éves lány) és köztünk, de a megismerésemtől elzárkóznak, noha 3 éve élek a kedvesemmel. Válást még nem mondták ki- egyéb okokból húzódik- a párom szinte mindenét rájuk hagyta, komoly vagyonról van szó. Nekünk nagyon nem megy jól, de ha ő így nyugodtabb, bánja a fene a pénzt...
A baj az, hogy exnej a mai napig azt képzeli, gondoskodnia kell a páromról, akinek ilyenkor teletömi a fejét azzal, hogy dehát ebben semmi rossz nincs! Látszólag tényleg nem baj, ha párom kocsija a régi, közös szerelőhöz megy -egy olajcseréhez nem árt, ha ismeri az autót(!!!), ha emberem beteg, azonnal előrángatja a régi közös dokit (most is), kéretlen "jóindulattal" belenéz a párom számlájába, ha üres, utal rá kéretlenül kölcsönbe, anyósék lakásába pedig nem mehetek be, mert mit szólna az exnej. (komolyan. Az utcára jönnek ki hozzám).
A helyzet régebben durvább volt sokkal, azóta párom rájött, hogy nem annyira önzetlen a volt felesége... De néha még most sem érti a nej szövegeléseinek hatására, mi van abban, ha segít neki. (Én is nő vagyok, tudom,esetünkben mi van abban).
Lassan a plafonon vagyok attól is, ha meghallom az exnej nevét... Nem, nem a múltra vagyok féltékeny, én örültem volna a legjobban, ha nagy családdá válunk velük- de ez lehetetlen.
Figyelj!Mindegy,hogy hányszor teszed fel a kérdést,ahhoz,hogy változzon a helyzet a párodnak kell határozottnak lenni.Próbáljon rámakaszkodni gondoskodni rólam valaki,ha én azt nem akarom.Főleg ha már ennyi ideje nincsenek is együtt.Ha a párodnak ez ellenére lenne már rég lezárta volna a dolgot.Ne az exet hibáztasd.Ő bármennyire is sajnálja a volt életüket,vagy szeretné visszakapni a férjét,ha a férfi nem akarja akkor határozottan lerázza.Nekik már nincs kiskorú gyerekük aki miatt rendszeres kapcsolatban kellene lenniük,tehát ha zaklatásnak venné a párod akkor megtehette volna már évekkel ezelőtt,hogy semmilyen kapcsolatot nem tart fenn az exel.De ezek szerint annyira nem akarja lerázni.Mert olyan nincs,hogy ráakaszkodik ha nem akarja.Szerintem csak te veszed be a magyarázkodásait.
Mi az,hogy teletömik egy felnőtt ember fejét?Miért neki nincsen saját esze,nem tud gondolkodni talán?Ne állítsd be ostobának,neki egyszerűen tetszik ez így.És miért vannak még közös dolgaik,ha a párod nem akarja?És miért nem mehetsz Te az ex miatt anyósodékhoz?
Ugyanmár,ha Te lennél fontos az életében már rég rendezte volna a dolgot,hisz tudja Téged ez mennyire zavar.
Na,szerintem kicsit gondolkozz el kivel élsz együtt.
Minden válást le lehet zárni,ha a felek le akarják.De a Te párod ezek szerint annyira nem akarja,különben nem tudna bekavarni mindig az ex.
Egy nő baromi ügyesen tudja manipulálni azt a lényt, akivel 20 évig élt...
Utolsó válaszoló: nem értem, miért érintett meg ennyire, hogy másodszorra is feltettem a kérdést, mivel első alkalommal 3 db felületes választ kaptam rá.
A párom nagyon sokmindent megtett, de mindig annyit, amiről önállóan megtapasztalta, hogy tényleg ellenünk szól. Nincs könnyű dolga- vannak manipulálásból jeles, rosszindulatú nők -sajnos egy ilyennel van dolgunk.
Még egy infó, ami eléggé ovis reakció a banyától, de érteni fogjátok. Mostanában valamiért eszébe jutott a WIW-es oldalára új képeket rakni. Ezen kivétel nélkül a párom látható, társam, kedvesem, stb... képaláírásokkal.
Ez normális? Mert akkor vállalom, hogy tényleg paranoiás vagyok...
Utolsó válaszoló: miért sértődnék meg az őszinte véleményeken? Dehogyis! :)
Csak nem értem, miért lenne jó ez így a páromnak, hisz tőlem is mindent de mindent megkap! Ezt leszámítva nagyon szépen élünk.
Ettől még igazad lehet- sőt- csak az okot nem értem.
Valószínűleg furdalásból hagyott ott mindent- ő nem szerette a feleségét szerelemmel sosem- kényelemből vette el. Amikor a vagyonmegosztást megbeszélték engem még nem ismert.
Egy nyaralót meg egy óriási házat hagyott ott- a saját házát megtartotta. Nekem ennyi elég- de nyugalomban.
De ha elutasítja az exet akkor elveszíti a lányát is! Kipróbáltuk...
Sz@r egy helyzet, és én mostanában amúgy is dührohamokat érzek ettől. A vége az lesz, hogy este, ha hazajön emberem hisztisen neki fogok esni... Pedig ettől okosabban kéne. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!