Hogyan állhatnék bosszút a férjemen?
Leültetett egy labirintusos játék elé, hogy úgysem tudok négy pályát végigvinni. Nagyon koncentrálva már a harmadiknál jártam, amikor hirtelen felvillant egy szörnyfej - hangos sikollyal, hangszóró természetesen gondosan felcsavarva maxra. Lábon kihordtam egy infarktust és összetörtem a kezemben tartott poharat. :) Őt azóta rázza a röhögés :)
Szeretnék revansot venni, van ötletetek? :))
Bármi jöhet, ami nem okoz maradandó károsodást, vaskos poénokra is vevő vagyok! ;)
8.13 Neked külön egy puszi jár!
Mindenkinek köszi, imádom az ilyen embereket. (A táncoslányos feleség, aki alig várja, hogy a családtagjai végre egyenként megjelenjenek a nappaliban.) :D
Kedves Kérdező, Te meg időnként légyszi jelenj meg mesélni! Jókedvet hoztál, köszönjük!
Mondjuk a férjemet nem kell félteni, mert ilyen helyzetekbe segítség nélkül is bele tudja sodorni magát.
Társasházban élünk, több szintes a teremgarázs, autólifttel. A felső szinten van a parkolója, viszont ott egy érzékelő méri az autó magasságát, ha egy centivel magasabb a megengedettnél, akkor leáll az egész lift.
Első körben bukóra nyitva hagyta a tetőablakot (kb 3-4 cm plusz), így leállt az egész. Néhány perc után jött rá, hogy mitől szorult be.
Másnak ez tanulság lenne... Ő egyszer javításra hazahozott egy fényhidas autót (plusz 15-20 cm...), majd beragadt a liftbe. Valahogy kiszállt, megpróbálta az emelőláncot kézzel(!!!) húzni. Közben telefonon kérte, hogy segítsek. Nem értettem, hogy mi a rákban tudnék segíteni, mert kívülről nem jutok be.
Azt a mai napig nem értem, hogy mire gondolt, egy lift+autó+saját súlyát (6-700 kg??) kézzel fogja mozgatni? Erre azóta se tudott kielégítő választ adni :)
Végül a vészhívón segítettek neki:
Nyomja meg a panelen levő, kb 5 cm átmérőjű piros gombot, ami alá szintén öles betűkkel ki van írva, hogy VÉSZNYITÓ.
Semmi baj, én a 15 perces élő kapcsolás közben végig szakadtam a röhögéstől :)))
Kedves kérdező.
Hát ezek eszméletlenek... :D :D :D Már fáj.
Amúgy a fokhagymás fokefe jó,mert ha gondolod akkor van foghagymakrém és ha azzal mos fogat fogkrém helyet...hmmm..egy darabig elessz.
Ez állati, én is ilyen vagyok.
Bár minden házasság ilyen lenne, fele ennyi válás sem lenne.
Ez a medvés kész. A fólia nagyon jó ötlet.
Az erőspaprika a WC papírra is jó poén, csak az már kicsit szemétség :D
Egyszer tolmácsoltam és a rendezvényen sokat ittam (folyadékot), wc-re meg gondolni se volt időm a munka miatt. A csapat busszal ment vissza a kiindulási helyre, a préri közepén miattam kellett megállni. A megbízótól kértem papírzsepit, majd elrongyoltam a bozótosba.
Visszafelé már pingvin-járással jöttem, mert mentolos zsepit kaptam...
Ráadásul nem szándékosan, az volt a zsebében :)
Egyébként erőspaprika = családon belüli erőszak :)
Egyszer ütött csak meg, de az se volt szándékos, inkább ösztönös :) Húslevesbe rengeteg erős paprikát tettem, ebéd vége, már el is felejtettem, kicsit intimebb vizekre eveztünk... Akkorát ütött a homlokomra fájdalmában, hogy ettől ráharaptam a családi ékszerekre. Utána percekig duzzogva ültünk egy-egy sarokban, nekem a homlokom fájt, neki meg fognyomok maradtak a....
Azóta NAGYON figyel, hogy mikor ettem utoljára erős paprikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!