Hogyan állhatnék bosszút a férjemen?
Leültetett egy labirintusos játék elé, hogy úgysem tudok négy pályát végigvinni. Nagyon koncentrálva már a harmadiknál jártam, amikor hirtelen felvillant egy szörnyfej - hangos sikollyal, hangszóró természetesen gondosan felcsavarva maxra. Lábon kihordtam egy infarktust és összetörtem a kezemben tartott poharat. :) Őt azóta rázza a röhögés :)
Szeretnék revansot venni, van ötletetek? :))
Bármi jöhet, ami nem okoz maradandó károsodást, vaskos poénokra is vevő vagyok! ;)
ez jó :DDDDDDD
én is kaptam már hasonlót férjemtől :) az egy rövidfilm volt, és egyszer csak a legérdekesebb résznél felbukkant az üvöltő szörny....
én úgy vicceltem meg egyszer (bár ez veszélyes is lehet) karácsony előtt pár héttel vettem neki egy mobilt :) volt hozzá egy kártya, gondoltam karácsonyig le sms-ezem. írogattam a férjemnek mindenféle pikáns üziket, mmst.... ;) persze mindet bevallottam, meg is mutatta de nagyon dagadt a melle, hogy van egy titkos hódolója :D aztán karácsonyra megkapta a mobilt, benne az üzikkel :DDDD hát rendesen elfehéredett :D
nagyon aranyos hogy ilyenek vagytok egymással.
ezt én is el fogom játszani a barátommal, és remélem lesz revans:)
Nem irigylem a férjed...ha ötletet adnom nem is sikerült,meríteni igen:))
Igazi királynő,aki izgalmassá tudja tenni a házasságát nap mint nap!!!!
Ötletem nincs, de nagyon hálásan köszönöm, hogy megosztottad velünk! Engem is ráz a röhögés, vizuális típus vagyok :) Amit meg Te tettél, azon hangosan visítva röhögtem :)
Bárcsak nekem is lenne egy ilyen párom egyszer!
21:54 vagyok :) megmutattam férjemnek a játékot :DDDD
komolyan majd bepisiltam :DDDDDD
köszönöm a linket
22:11 - hálád jeléül leírnád részletesen a férjed reakcióját? :)
Én csak a jeges rémületre emlékszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!