Hogy tudok segíteni a férjemen? Mi a véleményetek az ilyen anyósról?
Pár napja elköltöztünk egy új lakásba. Eddig anyósomtól kb 50 méterre laktunk 1,5 szobás panelben. Addig sem volt jó a viszonyunk, folyton azt hallgattam, a férjem sose lesz boldog mellettem, csak akkor lesz az, ha visszaköltözik az anyósomhoz. Ő egyébként egyedül él, apósomtól elváltak.
Most kb 2 km-re lakunk. Mindenkit meghívtunk a családból egy kis sütizésre, meg persze lakás nézőbe, de anyósom kijeledntette, ő miattam nem jön el, nem érdekli, hol lakik a fia. Nagyon rosszul esett.
A költözés gondolata egyébként úgy vetődött fel, hogy késett a havim pár napot, és rájöttünk, nem tudjuk hova tenni a picit. Ott albérletbe laktunk, most minimális hitellel ugyan, de sajátba. Amikor bejelentettük a költözést, már csapott egy hisztit anyósom, miszerint én csak azért vetettem el magam, hogy aztán a férjem felcsináljon, és nem érdekli az unoka, látni sem akarja. Akkor ez is nagyon rosszul esett, férjemmel nagyon el voltunk keseredve emiatt.
Most megint azt látom a férjemen, hogy nagyon maga alatt van.
Nem tudom, mit kezdjek a dologgal. Anyósom már nem érdekel, a saját rokonsága se beszél vele a viselkedése miatt, de ez még nem ok arra, hogy a fiát is bántsa.
Hogyan tudnék segíteni a férjemen? Nagyon magam alatt vagyok, hogy miattam bánik így az anyósom vele :(
Sehogy. A férjed felnőtt ember, el kell tudni dönteni, meddig terjedhet az anyagi "szeretet" (önzés).
Amiről viszont nem írtál: miért alakult így a helyzet? Mert azt ne mondd, hogy te nem csináltál semmit.
Én is anya vagyok,és felnőtt fiam van..De érthetetlen számomra,hogy miért viselkedik valaki így.Az én fiam külön életet él,és ez így van jól.
Azt hogy a férjed anyja ilyen annak oka van..De sokat nem tud a férjed sem csinálni.Majd az idő megoldja.
Azt én se tudom :)
Egyszerűen hozzámentem a fiához.
Vagyis ott kezdődött, hogy ők ketten laktak együtt, majd a férjem odaköltözött hozzám.
Onnantól minden voltam, csak jó nem. A mai napig nem tudom, mi történt. Előtte anyámként szeretem, anyának hívtam, együtt jártunk bevásárolni stb. Amikor férjem odaköltözött, megváltozott. Állandóan kritizált. A férjemet egy darabig ráncigálta, hogy most beteg, ide kell vinni, oda kell vinni, végül férjem megunta és közölte, csak azért mert pl nem tud aludni, nem fog egész éjszaka az ágyánál virrasztani. Az esküvőnkre majdnem el se jött, mert nem akarta látni, ahogy a fia elrontja az életét.
Egy darabig hallgattam, hogy miattam nincs kivel beszélgetnie, miattam nem tud sehova eljutni.
Igaz, 7 éve vagyok együtt a férjemmel, azóta egyetlen barátjával nem találkoztam, se rokon nem kereste őt....
Szóval nagyon rosszul vagyok. Hiába kérdeztem apósom, rossz ember vagyok, vagy mi a baj, de azt mondta ő is, ne foglalkozam az anyósommal, ő mindig is ilyen volt. De nekem nagyon rosszul esik, hogy miattam a férjem bántja :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!