Nekem ez fontos, de mások szerinte hülye vagyok. Tényleg ennyire nem normális dolog ez?
Az a helyzet, hogy a barátommal babát tervezünk. Szóba került majd az esetleges névválasztás is és én vázoltam a páromnak azt az igényemet, hogy semmiképpen nem szeretném, ha a gyerekünknek (amennyiben lány lesz) olyan neve legyen, amilyen nevű nőkkel a páromnak már volt dolga. Tudni kell a páromról, hogy elég nagy élvhajhász volt a húszas évei elején, amolyan röptében a legyet is típus. Én pedig nem szeretném, hogyha a későbbiekben majd a lányunkhoz szólna és történetesen lenne a múltjában olyan nevű ex, akkor az jusson eszébe, hogy azzal a nővel milyen volt, meddig voltak együtt, milyen volt az ágyban ésatöbbi.
Lehet hogy ez paranoia, de én ezt mindenképpen szeretném. :D
Szerintetek ez már beteges? :$
Szerintem sok csajának a nevét se kérdezte meg, csak szúrás volt, és hello. Kapja a te nevedet, praktikus megoldás.
Szerintem, ha egy apának a lánya keresztnevéről v.melyik volt csaja ugrik be, azzal az illetővel nem stimmel v.mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!