Nekem ez fontos, de mások szerinte hülye vagyok. Tényleg ennyire nem normális dolog ez?
Az a helyzet, hogy a barátommal babát tervezünk. Szóba került majd az esetleges névválasztás is és én vázoltam a páromnak azt az igényemet, hogy semmiképpen nem szeretném, ha a gyerekünknek (amennyiben lány lesz) olyan neve legyen, amilyen nevű nőkkel a páromnak már volt dolga. Tudni kell a páromról, hogy elég nagy élvhajhász volt a húszas évei elején, amolyan röptében a legyet is típus. Én pedig nem szeretném, hogyha a későbbiekben majd a lányunkhoz szólna és történetesen lenne a múltjában olyan nevű ex, akkor az jusson eszébe, hogy azzal a nővel milyen volt, meddig voltak együtt, milyen volt az ágyban ésatöbbi.
Lehet hogy ez paranoia, de én ezt mindenképpen szeretném. :D
Szerintetek ez már beteges? :$
Igen. Szerintem ez beteges. Hogy juthatna eszébe a lányáról egy másik nő, akivel sok évvel azelőtt kapcsolata volt.
Ha sok nője volt, akkor nehéz lehet a névválasztás. Nekem ilyen soha eszembe sem jutott, igaz fiaim vannak.
Szerintem ebben a helyzetben az egyedül üdvözítő megoldás ha a te nevedet kapná. Nem gondolod??
Másik kérdés: Minden nőjéről tudsz?
Harmadik megjegyzés: szép dolog, hogy mindegyikre névszerint emlékszik.
szerintem is beteges...Akkor ad a te nevedet..
Vagy nevezzétek cuncimókusnak..Ilyen nevű nője bizot nem volt...
De te mindenképpen kezeltesd magad,mert nem normális az,hogy a rég elfelejtett volt nők miatt aggódsz..Ugye féltékeny típus vagy??
Azt megértem, hogyha mondjuk előtted évekig élt egy nővel, akkor az ő nevét nem akarod a lányotoknak adni... Én sem akarnám. De felesleges a többi nevet kihúzni a listáról.. A párodnak ő a gyermeke lesz, és szerintem maga sem akarna olyan nevet választani neki, amiről másféle dolgok jutnak az eszébe, főleg hogy valószínűleg nem is tisztelte/tartotta túl sokra azokat, akiket fiatal korában felszedett.
Ha véletlenül olyan nevet kapna a lány, amilyen nevű személy előfordult a barátod életében, az egyetlen emberben keltene rossz érzéseket: benned. Az apának tuti nem a volt kalandja jutna eszébe, csak te kombinálnál azon, mi is történt régen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!