Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nem szerettek a férjetekben?

Mit nem szerettek a férjetekben?

Figyelt kérdés

Vagy akivel együtt élsz és férfi. Bennem azt nem szereti a feleségem h ha valami elfogyott az visszarakom a hűtőbe/szekrénybe, a ruháimat az ágy mellé dobálom, ha csinálok valami kaját mindent szétpakolok és nagy koszt csinálok, minden szombaton csinál egy nagyobb takarítást és ha bejövök kintről akkor sár van az ajtónál vagy olajos lesz az ajtó meg ilyenek. Én sok mindent feltudnék sorolni róla :D

Ti mit nem szerettek?

2011. jan. 22. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Volt már ilyen kérdés :)

Amúgy azt, hogy

-nem szereti a rendet

-nem akarja nekem ideadni a gyereket (annyira szereti őket, persze ennek örülök is)

-korán fekszik, későn kel

-kacsingat a nőkre az utcán

-túl idétlen filmeket néz

:)

2011. jan. 22. 17:25
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha valamin gondolkodik (és mivel önálló tervezö, ezért gyakran elöfordul), akkor föl-lemászkál a lakásban, órákon keresztül, én meg néha úgy érzem, hogy felrobbanok ettöl az ingázástól.

Ilyenkor sürgösen kimegyek abból a szobából és máshol takaritok egyet - attól lenyugszom.

3/16 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és hogy nem hajtja le a wc ülőkét :)
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Am első vagyok :)
2011. jan. 22. 17:26
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Hogy állandóan tusol, pakol utánam (mert neki egyetlen házi ruha elől rendetlenség), hogy ha felrúgom kicsit a szőnyeget már sír a szája:D, hogy rendetlenítek...

Mosogatni csak ő tud szépen-mindenki más nem tud:P

Bármit főzök nem olyan mint "anyujé"

Kommentál mindent...

De azért szeretem:D és jelenleg nagyon hiányzik, mert nincs velem...:(

2o-L

2011. jan. 22. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Azt hogy ha belemerül a tévébe vagy a számítógépbe,hiába beszélek neki meg sem hallja. Aztán ha sokadjára hangosan kérdezek,még ő van megsértődve és felháborodva. Amúgy sem beszél túl sokat,de ha kérdezek valamit csak percek múlva válaszol,vagy elfelejt.

Néha elfelejtkezik magáról és csúnyán beszél a gyerek előtt.

Viccesnek találja ha tele fingja a szobát.

2011. jan. 22. 17:40
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

Kb. egy órát ül a wc-n,olvasgat,bekapcsolja a "melegítőt",zenét hallgat:D Nem tudom mit kell rajta ülni,ki akarja költeni?:D De már hozzászoktam.

A másik az,hogy sokszor elkésik ha pl megbeszéljük,hogy az iskola után elmegyünk vásárolni,ittés itt találkozunk,az esetek többségében én várok rá

21/L

2011. jan. 22. 17:42
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
ha kérdezek valamit néha jó időbe telik mire válaszol sokszor többször kell kérdeznem mire "kapcsol". A ruháit ledobja és mindig bütyköl valamit az autón. Kb. ennyi de sokkal több pozitívumot tudnék felsorolni
2011. jan. 22. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

A ruháit mindig máshol hagyja,ami alapvetően nem lenne baj,de mivel csak ledobja magáról,ezért folyton vasalhatok,ahelyett hogy szépen ráhajtaná a székre..

Ha eszik valamit,akkor behozza a szobába és ha végzett nem viszi ki.

A többi nem érdekes..:)

22/N

2011. jan. 22. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Túl jószívű, nagyon önzetlen, és ezt sokan ki akarják használni, és nekem kell nemet mondanom.
2011. jan. 22. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!